Loading

жк Бащевица

Ромите не гласуваха на референдума . Защо ли ?

Изненадата в Радомир на референдума на 27 . 01 ромите, изглежда, са забравили да гласуват. Според информация от Районната избирателна комисия, към 15:00 ч. същият ден , избирателните секции в града не е отишъл нито един ром.

Радомирски джепчийки щъкат по моловете в София

„Джебчийките кацнаха от Лондон в мола”, е водещото заглавие в утрешния брой на вестник „Телеграф”.
Най-ловките джебчийки, които наводниха Англия, Германия и Испания, се върнаха у нас за празниците. "В момента са обсадили моловете в София, като първи в класацията им е този на бул. „А. Стамболийски”.

прекъсвания на тока за периода 27 – 31 август Община Радомир

а 27.08.2012 г. /9.30-16.00 ч/ - с. Горна Диканя - Вилна зона, махала Гълъбова, Шипочка, Чупетловска, Йоргова, Парталина, Джоргова махала

За периода 27-30.08.2012 г. /9.30-16.00 ч/ - с. Касилаг

 

Радомирец кара пиян в Перник и още пиянства по пътя

Три бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати от пернишки и радомирски полицаи.

Краварник в центъра на Радомир тормози радомирец

Истински обществен дебат предизвика снимката публикувана от Ангел Игнатов във фейсбук страницата на Радомир. От автора разбрахме и точното местоположение - жк. Бащевица улица Мирчо Христов. Това са част от коментарите към момента:

Прекъсвания в електрозахранването в радомирско 14-18.Ноември

14-18.11.2011 г. ЧЕЗ Разпределение България уведомява своите клиенти от община Радомир за предстоящи прекъсвания на електрозахранването и/или възможни смущения, поради: изнасяне (рециклиране) на eл.

ПИСМО ОТ ТЕОДОРА

Перник тъне в мръсотия, да взима пример от Радомир

Източник: News.ZaPernik.com 08:53 / 05.11.2010

Целият град е потънал в мръсотия, възмущава се читателката на zaPernik.com Теодора. Според нея не се чисти ефективно, а Перник трябва да взима пример по чистота от по-малкия от него град Радомир. Теодора ни е изпратила и снимка на служителка по чистота, която е подпряла метлата до себе си и спокойно си пие кафе. И въпреки

Разпространи съдържание