Loading

Блог radomirec

В активът на НЧ 'Зуница" вече е и съставът на Петър Нецов

Самодейците от танцовият състав с ръководител Петър Нецов, вече са в актива на новото читалище “Зуница”, чийто председател на настоятелството е кандидатът за депутат от РЗС Димитър Огнянов – Джими. Стискането на ръцете станало на тайна сгледа между двамата, където били уточнени детайлите по причисляването към новата културна институция.

Осъждан земеделски шеф назначиха в Областна дирекция "Земеделие"

Избраникът за тази длъжност е небезизвестният Георги Георгиев. През 90-те години той е председател на две земеделски кооперации в радомирското село Кондофрей. За да “земеделства” той залага собствеността на кооперациите в банка, но резултатите от неговото “земеделие” са нищожни и така банката започва да прибира заложеното и да го продава.

Земеделци от Копаница, се поклониха пред паметта на Никола Петков

Вчера пред паметника на Никола Петков в градинката пред храма Св. Седмочисленици около стотина души, организирани от БЗНС проведоха тържество в памет на големия земеделски водач, екзекутиран преди 66 години.

С тържествен водосвет, песни и танци, дадоха началото на новата учебна година в ОУ "Хр. Смирненски"

С тържествен водосвет, отслужен от отец Александър, приведствия по случай първият учебен ден, песни и танци, откриха учебната 2013/2014 учебна година в ОУ “Христо Смирненски”.

Кмета Пламен Алексиев преряза лентата на новата репетиционна в читалището в Радомир

С тържествен водосвет, отслужен отец Димитър, откриха новата репетиционна зала на НЧ “Напредък” в Радомир. Лентата на импровизираното откриване прерязаха кмета на Община Радомир Пламен Алексиев и художественият ръководител на фолклорна формация “Етнофолк” Георги Георгиев. Ремонта е с доброволен труд на самодейците от фолклорната формация.

Василка Стоилова и Красимир Борисов попречиха да бъде актуализиран бюджета за 2013 година

Опозицията на ГЕРБ в ОбС Радомир не пожела да гласува актуализацията на бюджета за 2013 година.Гласуването на общинската сесия бе продиктувано от факта, че кмета на Радомир Пламен Алексиев внесе докладна записка до председателят на ОбС и съветниците за актуализация на бюджета. Община Радомир е изпълнила и преизпълнила приходната част от бюджета за тази година за третото тримесечие.

Лидерът на БСП Радомир бил на сцената при дарителите на фестивала в Дрен, но не дал пари

Читалищният секретар на НЧ “Благой Попов” в село Дрен, повече от два месеца безуспешно се опитва да се срещне с лидерът на общинската организация на БСП и общински съветник Славчо Златков.

Разпространи съдържание