Loading

Младежи

Без цигарен дим 4

Учениците от два седми класа и един пети на ОУ „Христо Смирненски" ще участват в него в Национален ученически конкурс „Без цигарен дим 4". До финала на конкурса остават по-малко от два месеца, съобщи учителката Капка Николова.
Конкурсът се организира от Министерството на здравеопазването. Проектът на радомирските ученици се казва „Без цигарен дим - по-добрият избор".

Животът ни е даден - филм за борба с тютюнопушенето

Филмът е създаден от Младежки съвет Радомир и РИОКОЗ Перник; участват младежи от Младежки съвет Радомир и е свързан с борбата с тютюнопушенето.

ПРОГРАМА ЗА ПРОЛЕТЕН ПОЛУСЕЗОН НА ЗОНА "ПК-КН" - ДЕЦА "А" 2010/2011

 

ПРОГРАМА

за пролетен полусезон на зона "Пк-Кн" - деца "А" 2010/2011 г.

 

XIV кръг - 5 март 2011 год. (събота) 10:00 часа:

ФК "Студена" - ПФК "Миньор" Перник

ФК "Кюстендил" - ФК "Германея" Сапарева баня

Откриха обновени домове за деца и стари хора в Радомир(снимки)

В село Дрен и в Радомир бяха отркити два реновирани дома по програмата "Регионално развитие и благоустройство. Областният управител Иво Петров и кметът на Радомир Красимир Борисов прерязаха и двете ленти. Сградите са чудесно отоплени и обновени, 30-те деца в дом "Радост" живеят при европейски условия.

Дом за деца "Радост" в село Дрен

Макар и с известно закъснеение публикувам това клипче в навечерието на 2010 година, за да си спомним, че добротата пребъдва! Децата от ОУ "Васил Левски", с. Студена дариха дрешки и играчки на децата от Дома за деца, лишени от родителска грижа „Радост" в с. Дрен.

Малки ученици от ОУ"Христо Смирненски" в Радомир се отличиха в кампанията "Бъди грамотен"

Третокласниците от ОУ "Христо Смирненски" се представиха най-добре на състезанието от Националната кампания "Бъди грамотен". Тя е организирана от Образователния портал Академика БГ. От 22 ученици в трети клас 14 са без нито една грешка, а 7 са с една грешка. Тестът се проведе на 8 декември и в него участие взеха 119 ученици от училището. От тях отлично се представиха:

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!

Сумата не е много голяма, но пък е твърде висока за семейството. С молба спешно да помогнем на Ивета Ивайлова, която се нуждае от спешна очна операция в Италия. Нека всеки който получи това писмо да го предаде на свои познати и всички да помогнем. Всеки, който има възможност нека да се обади на телефон: 0894319761- Даниела Георгиева Предварително Благодариме за отзивчивостта Ви!

Дете от Студена спешно се нуждае от помощ за очна операция

Сумата не е много голяма, но пък е твърде висока за семейството. Ето и писмото, което получихме от учителите:

България НАМЕРИ талант: Александра от Радомир

Разпространи съдържание