Loading

Бизнес

Завод си търси пари от Сърбия

Радомир Метал индъстрийз АД си търси половин милион евро от сръбския държавен завод "Железара Смедерово", съобщи на двустранен бизнес форум в Перник изпълнителният директор на металургичната компания Людмил Александров. Той потърси съдействие от сръбски дипломати, участвали в срещата, за уреждане на отношенията между двете фирми.

Летище "София Уест" в Кондофрей ще разкрие над 1000 работни места

Над 1000 работни места ще бъдат разкрити на летище "София Уест" в радомирското село Кондофрей.
Идеята е там да работят предимно местни хора, съобщи заместник-областният управител Радослав Йорданов.
„В момента вървят редица лицензионни режими. Освен това предстои процедура за изграждане на железопътна връзка и асфалтов път“, поясни Йорданов.

12- те най- опасни и най - безопасни авиокомпании

Най-опасната авиокомпания в света China Airlines, според класацията на Jacdec, публикявана в сп. "Aero International". Снимка: telstarlogistics.typepad.com

"Коледата невъзможна" в Бесттехника ТМ - Радомир или как да изкараш празниците с 2 лв. в джоба

Ще ви задам един въпрос : - Как се празнуват Коледа и Нова година с 2 лева в джоба? Или по-правилния въпрос е как се оцелява цял месец с тази сума?

Разрушаващи се при отлепяне пътни винетки пуска пътната агенция

Новите стикери са на старите цени в продажба от 20 декември

ЗА Обявяване землищата на Д.Диканя и Г.Диканя за екологично чист регион

Позицията на Инициативен Комитет(ИК), която е представена пред общината: Уважаеми г-н Председател, Уважаеми Общински съветници, Дами и Господа, Местността Вакарелец е последната най-южна част на голо бърдо. Разположена е в землищата на с. Горна Диканя и с. Долна Диканя.

Ще се радвам да позакърпиме общинският бюджет с 1000 - 2000 лева

ТОВА ЗАЯВИ СЕКРЕТАРЯТ НА ОБЩИНА РАДОМИР ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ, ПО ПОВОД ПОСТЪПИЛИ СИГНАЛИ ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИ СОБСТВЕНИЦИ, ВЪВ ВРЪЗКА С НЕПРАВОМЕРНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ СТРАНА НА МЕСТНИЯТ КАБЕЛЕН ОПЕРАТОР И ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИЦИ.

Разпространи съдържание