Loading

Община

Общинският съвет в Радомир на заседанието си днес преобразува общинските детски заведения

Peшeниeтo бe взeтo във вpъзĸa c влизaнe в cилa oт 1 aвгycт нa Зaĸoнa зa пpeдyчилищнoтo и yчилищнo oбpaзoвaниe. Oт пoнeдeлниĸЦДГ „Cлънцe“ c филиaл в ceлo Дpeн, ЦДГ „8 мapт“,OДЗ „Paдoмиpчe“ ce пpeoбpaзyвaт в Дeтcĸa гpaдинa.

Общинският съвет в Радомир гласува днес план-сметката на общината

Дoĸлaднaтa oбaчe пpeдизвиĸa бypни дeбaти в минипapлaмeнтa.

Василка Стоилова и Красимир Борисов попречиха да бъде актуализиран бюджета за 2013 година

Опозицията на ГЕРБ в ОбС Радомир не пожела да гласува актуализацията на бюджета за 2013 година.Гласуването на общинската сесия бе продиктувано от факта, че кмета на Радомир Пламен Алексиев внесе докладна записка до председателят на ОбС и съветниците за актуализация на бюджета. Община Радомир е изпълнила и преизпълнила приходната част от бюджета за тази година за третото тримесечие.

Кметът на Радомир неоткриваем в сайта на общината

Интересен експеримент си направихме. Решихме да потърсим нещичко в сайта на Община Радомир: www.radomir.bg . Оказва се, че сайтът се пренасочва към http://radomir.acstre.com/, което не е "болка за умиране", но пък всеки специалист по SEO би казал, че това в малък абсурд.

Дневен ред на утрешното заседание на Общинския съвет в Радомир

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – РАДОМИР ОБЛАСТ ПЕРНИК град Радомир 2400, площад ”Свобода” № 20, тел./факс: 359 777 824 90, тел: 359 777 80 080
e-mail: [email protected]
Свикано е заседание на ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-РАДОМИР на 19.07.2013 г.
/петък/ от 9.30 часа в Младежки културно информационен център
“Европа” гр.Радомир при следния Дневен ред:

І. ПИТАНИЯ:

Съветници в Радомир излязоха с декларация срещу кмета на града Пламен Алексиев

В документа членовете на председателския съвет твърдят, че на заседанието на 15 май кметът е показал грубо, неетично, арогантно и психически неуравновесено поведение с обидни квалификации и заплахи. Според вносителите на декларацията с нищо не е провокирана реакцията на Алексиев.

Ангел Игнатов бесен на общината

След като качи ПУБЛИЧНА ПОКАНА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОФЕРТА Община Радомир на основание чл. 101а, ал.2 от Закона за обществените поръчки, Ви кани да представите оферта за: „Ремонт на местни общински пътища от IV-то класната пътна мрежа на територията на Община Радомир и неотложни ремонтни дейности на улици в гр. Радомир”, до 17:00 часа на 16.04.2013г. Офертата се представя на адрес: гр.Радомир, пл.

Ангел Игнатов подготви папката за кмета

Това той обяви на фейсбук страницата на Радомир. Ето как коментира приложения снимков материал: "Подписката вече приключи. Предстои внасянето и при кмета П. Алексиев . Към подписката има прикачен снимков материал + доклад за начините за асвалтиране в градски условия и обосновка на всеки от посочените методи като качество и цена.

Общината подкрепи гражданска инициатива за ремонт на улиците в Радомир

На сесия на Общински съвет – Радомир, провела се в сряда (27 февруари 2013 г.) в Младежкия дом, кметът Пламен Алексиев и общинските съветници подкрепиха инициативата на група граждани, която целеше да привлече вниманието на общинското ръководство към проблема с разбитите улици в града.

Разпространи съдържание