Loading

Живот

Безобразията в Радомир

Бездействие на местната власт и липсата на адекватно възпитание споделят като коментари към приложените снимки жителите на Радомир в най-голямата група на радомирци.

Източник: https://www.facebook.com/groups/356185290044/

Списък с одобрените за помощи от Междуведомствената комисия за община Радомир

За предоставяне на средства от резерва за непредвидени и неотложни разходи по чл. 1, ал. 2, т. 4.2 на Закона за държавния бюджет на Република България за 2013 г., за предотвратяване, овладяване и преодоляване на последиците от бедствия,

МЕЖДУВЕДОМСТВЕНАТА КОМИСИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОДПОМАГАНЕ РЕШИ:

Снимки на сурвакари от Копаница - Перник Сурва 2013

Няколко снимки от дефилирането на сурвакарите от село Копаница на Фестивала Сурва 2013 година. Ако имате снимки, можете свободно да ги споделите на сайта.

Отворено благодарствено писмо към лекарите и целия персонал от МБАЛ Рахила Ангелова АД

С настоящото писмо искаме да изкажем нашата признателност и благодарност към всички, работещи в МБАЛ "Рахила Ангелова" гр.Перник, които ни подкрепиха в изключително труден и драматичен момент от нашия живот. Прекланяме се пред труда на лекарите и тяхната човечност и висок професионализъм.
На 26.08.

Нова шефка на дома за стари хора в Радомир

Домът Св. Иван Рилски в Радомир от понеделник е с нов директор - г-жа Ваклинова. В дома живеят около 150 възрастни хора. Преди година и половина по проект бе открито основното му обновяване и разширение с още два етажа, външно саниране.

Плиснаха сярна киселина в душите на диканци

Мормонският октопод за пореден път се опита да преметне държавата и хората от Диканите. В понеделник по здрач, представител на фирма „Голдън Бийч Прима БГ" ЕООД поставя обявление за обществено обсъждане на концесията за добив на злато в землищата на с. Долна Диканя и с. Горна Диканя. В поканата се канят заинтересованите лица, а събитието ще се състои след по-малко от 24 часа.

Животът ни е даден - филм за борба с тютюнопушенето

Филмът е създаден от Младежки съвет Радомир и РИОКОЗ Перник; участват младежи от Младежки съвет Радомир и е свързан с борбата с тютюнопушенето.

Планирани прекъсвания на електрозахранването в радомирско

За периода 13.06-17.06.2011 г. /08.00-16.30 ч./ - с. Долна Диканя - махала Градините, махала Дренска падина.

Разпространи съдържание