Loading

Блог radomironline

Нова линейка за радоимирци

Центъра на спешна помощ в Перник ще дари радомирци с чисто нова линейка за Гергьовден. До момента в кабинета за спешна помощ в Радомир има една единствена линейка, тъй като по закон населени места с под 30 000 души имат право само на една.

Концерт на Фолклорен Ансамбъл "ТРАКИЯ" в ПЕРНИК 26-ти февруари

Концерт на Фолклорен Ансамбъл "ТРАКИЯ" в ПЕРНИК 26-ти февруариЕдин от трите най-големи български фолклорни Ансамбъла , ще направи 3 дневно турне в края на февруари. На 26 ти е концерта в ПЕРНИК. В спортна зала "МИНЬОР". От 19 ч. Цена на билетите 8,10,12 лева.

100% обработени резултати от първият местен референдум в Радомир

100% обработени резултати от първият местен референдум в Радомир.
Гласували 7569
С отговор "ДА" - 6770
С отговор "НЕ" - 704
Невалидни - 95 (в това число 51 бюлетини образец)
Активност - 41,4%
Избиратели с право на глас - 18279
Избиратели гласували на последните местни избори за общински съветници през 2011 година - 10138

Съобщение до офицерите и сержантите от запаса и резерва в Радомир

РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА НА СЪЮЗА НА ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА - ОБЩИНА РАДОМИР, УВЕДОМЯВА СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ, ЧЕ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС ЗА КАЛЕНДАРНАТА 2014 ГОДИНА ЩЕ СЕ СЪБИРА ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ.
МЯСТО:
- КЛУБА НА ПЕНСИОНЕРА --- ПЛОЩАД „ВОЙНИШКО ВЪСТАНИЕ”;
ВРЕМЕ:
- ОТ 09 00 ЧАСА ДО 13 00 ЧАСА /БЕЗ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ/.

Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва съобщава

Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва гр. София бул. Христо Ботев 48 Дружество на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва гр. Радомир

Екз. Единствен !

СЪОБЩЕНИЕ

На 26 02 2014г. в клуба на Пенсионера на площад Войнишко въстание се проведе Общото събрание на Дружеството на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в гр. Радомир.

Едно кило хероин хвана полицията

Операцията е проведена снощи на бензиностанция „Лукоил” на входа на града. Според информирани по случая са работили столични полицаи. От Пернишката полиция е искано само съдействие от патрулни полицаи. Целта на акцията била да бъде задържано лице заради дрога.

Радомирско ченге написа роман

Криминален роман по всички правила на жанра написа и издаде младши полицейският инспектор от Радомир Славчо Ваташки. Фамилията му е случайно съвпадение с тази на известния с криминалното си досие негов земляк Янко - книгата обаче е със сюжет като на задокеанските автори.

Перничани доказаха гражданската си позиция

Няколко хиляди перничани и жители на околните градове и села се събраха днес в 11 часа в месността Ладовица на квартал Изток в Перник. Към 11:20 часа организаторите призоваха протестиращите да се съберат и да огласят официално исканията.

Разпространи съдържание