Loading

Криминале

25-годишен жител на гр. Пещера е задържан за убийството на негов съгражданин

На 21 януари, в РУ – Радомир бил подаден сигнал за починал 44-годишен мъж в апартамент, на ул. „Батенберг“ в града. Криминалисти и разследващи полицаи посетили местопроизшествието. При първоначалния оглед на трупа следи от насилие не били открити. Последвалата аутопсия показала данни за извършено убийство.

Радомирски криминалисти разкриха серия от кражби

Товарен автомобил „Ман” е открит по горещи следи.

Разкриха нарколаборатория в Друган и Стефаново

Нарколаборатария е разкрита от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност”, отдел „Охранителна полиция” при ОДМВР – Перник и колегите им от РУП – Радомир. Полицаите атакували къща в село Друган, собственост на 45-годишната В.А. В нея били открити и иззети множество химически прибори, вещества и прекурсори за производство на наркотици.

Крадци разбили аптека , но си тръгнали с прази ръце

  Около  4 , 00  часа  крадци  проникнали  чрез  взлом  през  задният  прозорец  на  аптека  "Ламедия" . Алармата  се  е  задействала  , но  дошлите  на  място  охранители  не  констатирали  посегателства .

Смесен магазин и кафе-аперитив "изгоряха" с цигари

Около 2000 къса цигари без бандерол са иззети от два търговски обекта в Радомирско. Акцията е проведена вчера от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност" пир ОДМВР - Перник и колегите им от Митница София. Органите на реда инспектирали смесен магазин в с. Жедна. От обекта са иззети 1580 къса от акцизната стока. При проверка на кафе-аперитив в гр.

Ограбиха фурон в село Байкал

На 17 юли 2012г., в с. Байкал, общ. Радомир е разбит и ограбен фургон на строители, извършващи ремонтни дейности в селото. Неизвестни лица се възползвали от отсъствието на работниците и взломили обекта. Предмет на престъпното посегателство са множество електроуреди и инструменти, собственост на 39 - годишен кюстендилски майстор.

Кражба през терасата

На 06.07.2012г. е извършена кражба в гр. Радомир. През незатворена врата на тераса, неизвестни лица проникват в къща собственост на Т.С.(58г .) и по нейни данни е извършена кражба на два броя златни верижки с общо тегло около 35 грама.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Заловиха крадци на вила в Радомирско

На 08.07.2012г., през нощта в с. Бобораци, общ. Радомир в момента на кражба от вила собственост на К. Я. (62г.) са заловени Г.Б. (33г.) и М .В.(32г.). И двамата са известни на органите на реда като извършители на кражби. Намерени и иззети са множество ел. уреди, инструменти и машини - обект на кражбата.
Обрана е къща в центъра на град Радомир.

Разпространи съдържание