Loading

Полиция

Радомирски полицаи иззеха близо 4 000 къса контрабандни цигари

Акцията е проведена в четвъртък. Органите на реда проверили частен имота в радомирското с. Извор. От дома на 70-годишната М.А. били конфискувани 2 120 къса цигари от различни марки без акцизен бандерол. Полицаите инспектирали и 49-годишният Н.Б. също от с. Извор. От него са иззети 840 къса контрабандни цигари.

32-годишен задържан за притежаване на наркотични вещества

В петък, около 22, 40 ч. радомирски полицаи проверили лек автомобил Опел „Аскона“, управляван от 32-годишният В.Г. от с. Копаница. При претърсване на автомобила, в него били намерени три пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. Полевият наркотест показал, че това е амфетамин. В.Г. е задържан за 24 ч. с полицейска мярка. Познат е на полицията с наркотични вещества.

Радомирка застава пред Темида за шофиране на автомобил в нетрезво състояние

На 30 юли тази година, в гр. Радомир бил проверен лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от местната жителка Т.Л./39 г./. Алкохолната й проба се оказала положителна – 2, 28 промила. Привлечена е като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Поредното бързо производство за шофиране след употреба на алкохол е започнато в Радомир

Около 14, 25 ч. в понеделник, в района на бившия завод за тежко машиностроене бил проверен лек автомобил Рено „Меган“, управляван от В.З./51 г./, жител на с. Червена могила. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 42 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

Бързо производство за шофиране след употреба на алкохол е започнато в Радомир

В сряда, в с. Дрен бил проверен лек автомобил „Фолксавегн Джета“, шофиран от местния жител С.С./53 г./ При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 81 промила. Мъжът не е задържан за 24 часа по медицински причини.

Радомирски полицаи задържаха двама за притежаване на наркотични вещества и шофиране на автомобил под въздействието на опиати

Около 22, 15 ч., на кръстовището на улиците „Батенберг“ и „Милан Грънчаров“, автопартрул на РУ – Радомир проверил лек автомобил „Фолксваген голф“, управляван от 28-годишният В.З. и пътник, връстникът му И.Б. При видна на полицаите И.Б. изхвърлил три съцветия зелена растителна маса с вид и и мирис на канабис. Шофьорът бил тестван за употреба на наркотици, като пробата се оказала положителна.

Пернишки полицаи иззеха около 3 000 къса контрабандни цигари

Служители на РУ – Радомир проверили лек автомобил „Опел Зафира“, шофиран от столичанина И.Г./48 г./ и пътник в колата 38-годишната Н.А. При проверка на зафирата, вътре били намерени и иззети 2 200 къса цигари без акцизен бандерол. Стоката била опакована в полиетиленови торби и най-вероятно е била предназначена за нелегална продажба.

Радомирски криминалисти иззеха семена и растения от канабис

Органите на реда претърсили апартамент на ул. „Люлякова“ в гр. Радомир, обитаван от С.К./33 г./ В жилището са намерени и иззети 10 растения с различна височина, както и найлонови пликчета със суха зелена листна маса, реагирала на марихуана и семена за засаждане на дрогата. С.К. е задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

Чужденец управлява автомобил без документи

В понеделник, на кръстовището на улиците „Р. Даскалов“ и „Оборище“ в Радомир бил проверен лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от руски гражданин, но живущ в гр. Радомир. Оказало се, че чужденецът управлява автомобила без свидетелство. Същото му било отнето по административен ред на 17 май тази година. Срещу 34-годишният А.С. е започнато незабавно производство

Разпространи съдържание