Loading

Писма

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС от Клуба на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва гр. Радомир

Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва гр. София бул. Христо Ботев 48 Дружество на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва гр. Радомир

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Запитване за инфраструктурата на село Гълъбник, по-скоро за липсващата такава ...

Здравейте, Тъй като не получих отговор на първото ми писмо до Вас, Ви пиша втори път. Става въпрос за лошата инфраструктура на село Гълъбник, по-скоро за липсващата такава. В селото няма една свястна улица, а центърът около паметника 1300 години България, където е чешмата с трите чучура, е напълно разбита и е с дупки-кратери.

БОГОЯВЛЕНИЕ...ЙОРДАНОВДЕН

Възмущение на наш читател за организираното наддаване за кръста в град Радомир: Един от най светлите и хубави празници за Християнския народ и България е БОГОЯВЛЕНИЕ.Според преданията в нощта преди Йордановден небето се отваря и всеки който си пожелае нещо...то непременно се сбъдва.Аз си пожелах много неща ,...ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,УСПЕХИ не само за мен, а за всички хора.

Как се назначава Кметски наместник в село Гълъбник?

В село Гълъбник се подочу, че за кметски наместник ще бъде г-жа Соня Соновоселка. И оттам насетне настанаха милион чудеса. Три прости млади жени ръководени от неграмотната ЦВЕТАНКА АЛЕКСАНДРОВА (местна краварка, която не може да си напише името правилно) ходят и правят подписка срещу Соня Новоселска.

Уличното осветление в град Радомир

Винаги съм си мислела,че уличното осветление е за да осветява улиците нощем.Да,ама кмета и неговите съветници май не мислят така.Въпросът ми е точно към тях:Защо уличното осветление се гаси през ноща?!?През летните месеци уличните лампи светят до 00:00часа,а през зимните до 22:00часа.

Разпространи съдържание