Loading

Спорт

Отборът на община Радомир си извоюва първото място в традиционния турнир по волейбол, организиран по повод 3 март

Турнирът се проведе през уикенда в пернишката зала „Кракра“ и в него се включиха общо 7 отбора.

Спортно-техническата комисия на Областния футболен съюз извади от окръжната група отбора на село Върба

Решението за крайната наказателна мярка е взето на заседание на комисията тази седмица, заяви пред Телевизия Кракра Петър Стефанов, секретар на Областния съвет на Българския футболен съюз.При първото си неявяване като гостуващ отбор срещу Вихър – Елов дол, на „Върба“ е наложена парична санкция от 100 лева и е присъдена служебна загуба с 3 на нула.

Радомирските тенисистки на шесто място на Държавното отборно първенство в Плевен

Шестото място на Държавното отборно първенство в Плевен си спечелиха дамите от тенис клуба на Радомир. Първенството започна на 24 юли и продължи 3 дни.
Дамите преживяха драматична загуба срещу отбора на Левски. Въпреки това успяха да се преборят с останалите претендентки и да се класират в първата десетка.

Струмска слава почна с победа над „Пирин”(Бл)

Отборът на ОФК ”Пирин” (Бл) отново започна колебливо сезона в Югозападната “В” група. “Орлетата” паднаха с 0:1 в Радомир. Единственото попадение падна в 64-ата минута на мача. След статично положение Иванов се извиси над отбраната в зелено и с глава матира Бахтарлиев. В последните години във “В” групата поне не бяха падали в Радомир, но този път се случи и това. През миналата година двата

Спортен център за популяризиране и развитие на масовия спорт ще бъде изграден в Радомир

Комплексът ще се строи от новоучреденото сдружение „Спорт за всички“ с председател на Управителния съвет Райна Тодорова. Организацията кандидатства с проект пред МИГ „Радомир- Ковачевци- Земен“. Предвидено е изграждане на две затревени спортни площадки за футбол и други спортове. Те ще се намират в „Пчелински квартал“ на Радомир на мястото на буренясала спортна площадка.

Волейболният отбор „Ветерани Радомир“ разгроми частния волейболен клуб на Борислав Кьосев във финалната среща

Финалите се играха в Добрич като радомирци победиха ветераните, бивши национали, сред които Борислав Кьосев, Петьо Драгиев, Михаил с 2:1 гейма. Радомирци спечелиха републиканската титла след оспорван двубой със софиянци като в третия гейм надиграха противника с 15:11 точки.

"Струмска слава" - Радомир надигра убедително с 2 : 1 "Перун" - Кресна

Рилски спортист" и "Витоша"- Долна Диканя завършиха при 0 : 0, а "Струмска слава" надигра в Радомир с 2 : 1 "Перун"- Кресна. "Пирин" разгроми с 8 : 2 "Чепинец"- Велинград. "Оборище"- "Септември София 4:0.

Конни надбягвания край радомирското село Долни Раковец

Днес край радомирското село Долни Раковец се проведоха конни състезания . Участваха 15 коне , 4 от които полукръвни, останалите 11 бяха каруцарски. В надбягванията не участваха чистокръвни породисти коне.

Разпространи съдържание