Loading

Бизнес каталог и справочник на град Радомир

Магазин за кафе и ...
Предлага различни видове насипно кафе, шоколад, екзотичен чай, подаръци и още нещо ... 
Районно управление Полиция – Радомир
Районно управление "Полиция" гр. Радомир обслужва общините - Радомир, Земен и Ковачевци. Броя на населението е около 28000 жители, или 20 % от населението на област Перник. Площта на обслужваната от управлението територия е 931 кв. км, или 40 % от територията на област Перник.
Общинска избирателна комисия Радомир
РЕШЕНИЕ№ 368-ПВР/МИСофия, 16.08.2011 ОТНОСНО: назначаване на Общинска избирателна комисия в община Радомир, област Перник, за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.   В Централната избирателна комисия с вх. № ОИК-62 от 09.08.2011 г. от кмета на община Радомир, област Перник, са постъпили писмени предложения от местните ръководства на политическите партии и коалиции за състав на ОИК.
ВетПром АД
Заводът за ветеринарни препарати в гр. Радомир е първият създаден специализиран производител на ветеринарно-медицински препарати в България. Заводът се разглежда като наследник на създадената в гр. София през 40-те години кооперация за производство и търговия с ветеринарно-лечебни средства, химикали, лабораторни уреди и апарати. През 1956 г. производствената дейност се обособява в Държавно индустриално предприятие "ВЕТПРОМ". През 1970 г. в гр. Радомир се открива цех "ВЕТПРОМ", който през 1976 г.
ОПТИКА "ЕЛИТО"
Продажба и направа на очила и рамки. Богат избор за  всеки джоб и всеки вкус! Фирмата има магазин и в Перник на улица "Отец Паисий" 58
АВТОСЕРВИЗ "АВТО СТИЛ"
Смяна на гуми, продажба, направа на спирачни тръбички, смяна на масла, ремонт - ходова част
РЕСТОРАНТ - ПИЦАРИЯ "ПРИ БАЙ САНДО"
Българска домашна кухня. Шкембе, пилешка супа, аламинути, пача - студена и топла, суджуци. Работно време: 10.30 - 23.00
МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ "АВТО СТИЛ"
Авточасти за всички видове автомобили. Доставки в рамките на деня.
КОМПЛЕКС СКОРПИО 2000
Кафе-аперитив, Ресторант-автомивка Работно време: 08.00 - 23.00
НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ПРОСВЕТА” село Кондофрей
Председател: СНЕЖАНКА ДРАГОМИРОВА НОВАКОВАРазкрити форми: клуб за детски рисунки
Магазин Космос - Радомир
Облекла - С нашите дрехи и в космоса на най-ниски цени
Фризьорски салон и солaриум
Работно време понеделник-петък 9-18, събота 9:30 - 15:00 неделя - почивен ден
Кафе Energy / Cafe Energy
Кафе, коктейли, приятна и уютна атмосфера в сърцето на град Радомир Работно време: от 07:00 до 22:30 събота и неделя 08:00 до 22:30
Cafe Fresh Кафе Фреш
На кафенце в град Радомир ... елате в уютната обстановка на кафе Фреш - в самия център. Дали ще сте вътре или ще седнете под тентата отвън, за да се насладите на спокойствието на центъра на град Радомир, ще бъдете обслужени бързо и любезно. Работно време от 7:30 до 22:00 всеки ден! Заповядайте!
Радомирска боза
Бозата е безалкохолно или слабоалкохолно питие със сладък или слаборезлив вкус, произведено от брашно на житни растения (пшеница, ръж или просо), с гъста консистенция (съдържанието на етилов алкохол може да варира между 0,5 и 1,0%). В България най-известното място за производство на боза е радомирския край. В гр. Радомир се намира и единственият паметник на бозаджията.