Loading

Мнения

Mоето мнение за градът, в който съм израснала, изучила съм се и съм обичала

Хареса ни писмото на Ромина Георгиева във Фейсбук групата на радомирци. Ето какво пише тя: Ще използвам и аз възможността да изкажа моето мнение за градът, в който съм израснала, изучила съм се и съм обичала.

Безобразията в Радомир

Бездействие на местната власт и липсата на адекватно възпитание споделят като коментари към приложените снимки жителите на Радомир в най-голямата група на радомирци.

Източник: https://www.facebook.com/groups/356185290044/

Ангел Игнатов бесен на общината

След като качи ПУБЛИЧНА ПОКАНА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОФЕРТА Община Радомир на основание чл. 101а, ал.2 от Закона за обществените поръчки, Ви кани да представите оферта за: „Ремонт на местни общински пътища от IV-то класната пътна мрежа на територията на Община Радомир и неотложни ремонтни дейности на улици в гр. Радомир”, до 17:00 часа на 16.04.2013г. Офертата се представя на адрес: гр.Радомир, пл.

Ангел Игнатов подготви папката за кмета

Това той обяви на фейсбук страницата на Радомир. Ето как коментира приложения снимков материал: "Подписката вече приключи. Предстои внасянето и при кмета П. Алексиев . Към подписката има прикачен снимков материал + доклад за начините за асвалтиране в градски условия и обосновка на всеки от посочените методи като качество и цена.

БОГОЯВЛЕНИЕ...ЙОРДАНОВДЕН

Възмущение на наш читател за организираното наддаване за кръста в град Радомир: Един от най светлите и хубави празници за Християнския народ и България е БОГОЯВЛЕНИЕ.Според преданията в нощта преди Йордановден небето се отваря и всеки който си пожелае нещо...то непременно се сбъдва.Аз си пожелах много неща ,...ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,УСПЕХИ не само за мен, а за всички хора.

ВиК Радомир отново доказват своето безхаберие

Към проблемите на хората ..... кв. Бащевица ул . " М. Христов " от номер 40 до номер 50 участъкат е запушен ( отходните води ) влизат в дворовете на хората и мазетата !!! от Вик Радомир 4-ти ден стоят безучастни и не взимат адекватни мерки за отстраняването на проблема... Приканвам ги в срок от 24ч.

Ямите (дупките) по улиците на град Радомир

Скъпи съграждани и уважаеми г-н Алексов. 

Информиране на гражданите за пътната обстановка

Ина Искренова изпрати съобщение, използвайки формата за конатакти в http://radomir.ipernik.com/contact 

Нека община Радомир да ползва социалните мрежи Фейсбук ,Туитър и т.н. за пътната обстановка Радомир София....все пак трябва да има някаква информация какво става??? Толкова ли е трудно да се побликува информация на пътната обстановка на половин час???

Разпространи съдържание