Loading

Тероризъм

88 години от кървавият атентат в църквата "Света неделя"

На 16 април 1925 г. в църквата "Света Неделя" е извършен най-тежкият терористичен акт в историята на България. На днешната дата преди 88 години в църквата "Света Неделя" е извършен най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света. На 16 април 1925 г.

Доган поръчал атентат срещу Бойко Борисов

Срещу мен се подготвяше атентат преди години, информацията постъпи от партньорска разузнавателна централа. Причината е, че съм накърнил сериозни интереси на международната престъпност. Поръчителят на атентата е Ахмед Доган, разкри Борисов. Документите са в разузнаването, каза още той и поръча на лидера на ДПС Лютви Местан да определи комисия, която да изиска доклада.

От ЕНП изненадани и разтревожени от факта , че лидерът на БСП заел страната на Хазбула

ЕНП : Шефът на ПЕС и лидер на БСП зае страната на Хазбула
В ЕНП се разтревожиха, че лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев цъфна на сайта на Хизбулла.

Ужаст ! Станишев се появи в сайта на "Хазбула"

"Хизбула" се кефи на Станишев; цитира го

"Българската опозиция отказва да обвини "Хизбула" за взривения автобус. Управляващите следват Израел", пише на страницата на ливанската организация. Там още няма коментир на официалната българска позиция за атентата.

Атентаорът от Канада е родом от Ливан

Заподозреният за бомбения атентат в България, извършен през юли 2012 година, е роден в Ливан и е живял в Канада само в продължение на няколко години като дете. Това обяви министърът по въпросите на имиграцията на Канада Джейсън Кени, цитиран от АФП.

Разпространи съдържание