Loading

Транспорт

Промени в маршрутните разписания на някои автобусни линии в пернишко бяха гласувани днес

Комисията взе решение още за добавяне на спирка" Копанишко шосе" в маршрутното разписание на автобусна линия Радомир – Ковачевци. Гласувана беше промяна в маршрута на автобусната линия Перник – Горна Глоговица, където курсовете, които се изпълняват в 8.10ч. и 10.15ч. ще преми нава и през с. Селищен дол.

Влаковете между гарите Радомир и Земен ще бъдат временно спрени от 12 до 15и септември

Те няма да се движат в интервала от 08,30 ч. до 15,40 ч. Ще бъде променен графика на един бърз и пет крайградски пътнически влака, които пътуват от София за Кюстендил, между Радомир и Кюстендил, както и между Перник и Кюстендил.

Промени в разписанието и спирките по маршрута София - Радомир - Кюстендил

Допълнителна спирка в Шишковци ще има за влака от София до Кюстендил от 08.10 ч. и в Копиловци – за този от Кюстендил за София в 17.39 ч.

Пет бързи влака ще спират на допълнителни гари от 1 април. Целта е да се подобри транспортното обслужване на различни населени места в страната, съобщиха от БДЖ.

Възстановяват се трите спирки в Радомир на автобусите по направление Кюстендил- София-запад

Това каза в отговор на питане на общинския съветник Евдокия Асенова, кметът на Радомир Пламен Алексиев. Проблемът с промяна на транспортната схема е обсъждан на среща на областните управители на Кюстендил и Перник в края на януари, на която са присъствали и кметовете от заинтересованите общини.

Предстои разрешаване на проблема с транспорта за жителите на Радомир

Предстои разрешаване на проблема с транспорта за жителите на Радомир относно Републиканската транспортна схема по направлението Кюстендил – София – Кюстендил.

БДЖ промени разписанието на някои влакове и в нашият регион

"Холдинг Български държавни железници" променя разписанията на някои влакове и пуска допълнителни композиции в различни железопътни участъци

Автомобилна администрация засилва контрола по време на празниците

Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” засилва превантивния контрол на превозите на пътници с автобуси и таксиметрови автомобили по време на предстоящите коледни и новогодишни празници.

Модернизирането на железопътната линия София – Перник – Радомир е от изключителна важност.

Железопътната линия София – Перник – Радомир сред приоритетите на правителството в областта на транспортната инфраструктура. Това заяви транспортния министър Ивайло Московски по време на българо-австрийски бизнес форум във Виена.

Транспорт Перник Радомир

Получихме писмо до редакцията от нашата читателка Зоя Василева, използвайки формата за конатакти в http://radomir.ipernik.com/contact 

Разпространи съдържание