Loading

Пожарна

Горя сметището на Радомир

Пламъците лумнали малко след 20.00 часа в понеделник и са били гасени от два противопожарни автомобила.
Остър задушлив дим притеснил жителите на града и околните села.

Скоро сметището ще бъде закрито. Предстои то да бъде рекултивирано. Отпадъците на Радомир вече се депонират на Регионалното депо в Перник.

Мъж и жена са пострадали при пожар в Радомирско

Пламъците лумнали на 29 юли, около обяд в къща в с. Дебели лаг. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Семейство преливало бензин в мазето и единият от тях запалил цигара, при което се получил локален взрив.

Електрически локомотив пламнал в движение в района на Радомир

Електрически локомотив е пламнал в движение в района на Радомир. За щастие няма пострадали хора. Унищожени са тягов двигател и реактор.

57-годишен мъж пострадал при пожар в Радомир

На 22 юли, около 12, 40 ч. възникнал пожар в мазе на къща на ул. „Шар“. Изгорели са автобои, инструменти и са опушени стените на помещенията. Пострадал е собственика на сградата, който е получил натравяне от продуктите на горене, без опасност за живота. Причината за инцидента е късо ел. съединение.

Покривна конструкция и домашно имущество изгорели при пожар в Радомир

Пламъците лумнали вчера през нощта, около 02, 35 ч. в селскостопанска сграда на ул. „Шипка“. Причината е късо ел. съединение. Унищожени са 25 кв. м. покривна конструкция и домашно имущество. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Лек автомобил горял в Радомир

Сигналът в полицията е подаден тази нощ, около 03, 40 ч. Колата марка „Мерцедес“, собственост на 50-годишен жител на с. Кондофрей била паркирана на пл. „Войнишко въстание“. Огънят е потушен от служители на радомирската пожарна. Автомобилът е обгорял в предната част и като цяло е спасен. Причината не е установена. Една от предполагаемите версии е техническа неизправност.

Два пожара в Радомир и Земен

На 17 март, в радомирското с. Дрен пламнала постройка, собственост на местен жител. Унищожени са дървен материал около 15 куб. м. и един тон фураж. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо ел. съединение.
На следващият ден, в земенското с. Дивля изгорели фургон и паянтова постройка. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Не са нанесени други материални щети.

Дървена постройка изгоря в Долна Диканя

Пламъците лумнали в неделя, около 06, 30 ч. в сградата, намираща се до язовира. Унищожени са покривна конструкция 30 кв. м., каратаван 20 кв.м. и 2 кубика дърва за огрев. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Два пожара в къщи са горели в Радомирско и Брезник

На 23.10, около 08, 20 ч. е пламнала сграда в радомирското с. Старо село. Причината е строителна неизправност. Унищожени са 15 кв. метра каратаван и опушени стени. Няма пострадали хора. Два екипа на пожарната в Радомир потушили пламъците.

Разпространи съдържание