Loading

Три бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати в Перник и Трън

Вчера, около 20, 50 ч., на улиците „Голобръдска” и „Цар Борис” униформени проверили „Мазда”, управлявана от 32-годишният И.В. от гр. Радомир. Оказало се, че мъжът е неправоспособен и е наказван през месец януари тази година за същото нарушение. Задържан е за 24 ч.

Три бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати в Перник и Трън.

На 12 март около обяд, на ул. „Р. Димитров” в пернишкия кв. „Изток” бил проверен лек автомобил „Сеат Ибиза”, управляван от перничанина И.л./41 г/. при изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 66 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

С 2, 49 промила алкохол в кръвта шофирал автомобила си перничанина В.Б./27 г./. Мъжът бил проверен на 13 март, на ул. „Струма” в областния град, управлявайки лек автомобил „Мерцедес”. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч.

На 12 март, служители на РУ – Трън проверили лек автомобил „Фолксваген голф”, шофиран от 57-годишнят С.Б. от трънското с. Еловица. Дрегерът отчел 2, 45 промила алкохол в кръвта му. И той отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

източник:glashatai.com