Loading

АйТи Мания покорява Радомир и околностите с качествен безжичен интернет

Жителите на Радомир и околностите могат да се насладят на качествен интернет. Сред селата с покритие с високоскоростен безжичен интернет са: Жабляно, Егълница, Дебели Лаг, Извор, Кленовик, Житуша, Жедна, Касилаг, Кондофрей, Чуковец, Негованци, Бобораци, Прибой, Беланица, Стефаново, Друган, Долна Диканя, Горна Диканя, Дрен, Гълъбник и др.

Безжичната ни мрежа осигурява отлично качество на услугата и големи скорости на сваляне и качване на информация. Характерно за нея е, че е устойчива на капризите на времето, не се влияе от гръмотевичната активност и предоставя висока надеждност на достъпа в 99.9% от времето.

Прочетете подробности в сайта ни. Позвънете и се поинтересувайте за подробности! Заявете включване и се насладете на истинския бърз и сигурен интернет!

http://www.itmania.net/

Ценова листа
Пакет "Стандарт", 20 мбит/с български достъп и 5 мбит/с международен достъп: 25.00 лв.

Пакет "Премиум", 35 мбит/с български достъп и 10 мбит/с международен достъп: 35.00 лв.

Извън тези пакети е възможно предоставяне на услуга с гарантиран капацитет или по желание на клиента. Цените в тези случаи са по взаимно договаряне.

Инсталационна такса за включване към мрежата - 25 лв. с ДДС.

За достъпа до Интернет е необходимо техническо устройство за приемане и предаване на интернет сигнал. Същото се получава от клиента срещу депозит от 120 лв., като депозита се възстановява след края на договора при връщане на устройството в изправност. В този случай клиента заплаща месечните такси когато има нужда да ползва услугата.

Другият начин е клиента да не остави депозит за устройството, но в този случай той дължи посочените по-горе такси ежемесечно до изтичането на срока на договора.