Loading

Избори

Избори за кмет на Старо село в Община Радомир на 5 юни

Πpeзидeнтът Poceн Πлeвнeлиeв e издaл Уĸaз, c ĸoйтo нaзнaчaвa избopи зa ĸмeт нa Cтapo ceлo в Oбщинa Paдoмиp нa 5 юни. Дo тяx ce cтигнa cлeд ĸaтo Bъpxoвният aдминиcтpaтивeн cъд oтмeни peшeниe нa пepнишĸитe мaгиcтpaти и oтxвъpли жaлбaтa нa ĸaндидaтa нa ГEPБ Kиpил Гeбpeв, ĸaндидaт зa ĸмeт нa мecтнитe избopи в Cтapo ceлo, Paдoмиpcĸo, c ĸoeтo e oбявeн зa нeдeйcтвитeлeн избopa зa ĸмeт в ceлoтo.

Пламен Алексиев е новият кмет на Радомир

Пламен Алексиев е новият кмет от партия ГЕРБ за Радомир, по предварителни данни. Той живее в град Радомир и е завършил ТЕ "Никола Вапцаров". Има Висше образование завършил е в УНСС, имам и магистратура в ТУ София. Работил е във Ветпром АД и повече от 20 години се занимавам със собствен частен бизнес . Женен е и има едно дете.

Общинските съветници в Радомир

РЕШЕНИЕ на ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ЗА ИЗБИРАНЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Брой мандати за общински съветници 21
Общинската избирателна комисия на основание чл. 247 от ИК и въз основа на получените данни от протоколите на СИК

РЕШИ :

I. Общинската избирателна квота е: 457 гласове 

Веселинов кмет на кметство Стефаново със 75 процента

Веселин Веселинов е новият кмет на село Стефаново. Той е новият кмет със 75.40%. Бойко Георгиев е с 12.70%, а останлите резултати са по-долу:

БалотаЖ в Извор

След столичани в повече на вота в Извор се стигна до балотаж на изборите и следващата Неделя Ралица Васева и Мария Манова ще изпитат избирателите. Разликата от 12 гласа между тях не бе определяща защото и двете претендентки не пминават границата на 40-те процента. Ето и окончателните резултати:

Кмет на кметство Друган е Ненчо Мирков

С убедителна победа с над 60% определиха гласподавателите на Друган. Окончателинте резултати са по-долу:

С балотаж ще бъде избран кмета на Дрен

Оспорвана е борбата за кметството в Дрен. Шест бяха претендентите изминалата неделя и борбата за гласове бе оспорвана. Надделяха Пламен Рударски и Павел Хаджийски с по 30.88% и 25.13% съответно. Окончателните резултати са по-долу:

Симеон Исачки кмет на Долни Раковец

Само 8 души не подкрепиха г-н Исачки на изборите в Неделя. Той е новият кмет избран с 96.61% от гласовете. Окончателните резултати са в таблицата по-долу:

Кмет на кметство Долна Диканя

Елинчо Колев е фаворит и нов кмет на Долна Диканя. Победата му на изборите тази неделя е с убедителните почти 90%. Ето и крайните резултати от гласуването:

Разпространи съдържание