Loading

Дженифър Лопес събра очите на зам. областният управител Радослав Йорданов

Не можете да ползвате тази форма, защото нямате инсталиран/активиран JavaScript във Вашия браузер.

Дженифър Лопез ми събра очите, каза пред репортер на zapernik.com заместник областния управител на Перник Радослав Йорданов, който бе на концерта на кралицата на танца в София.

"Беше уникално. Дженифър Лопез е голям артист с много енергия, много страст, представи се като момиче от Бронкс, но каза, че независимо каква слава и пари има тя няма да забрави произхода си. Танцьорите на Дженифър са на топ ниво. Представи новия си приятел пред публиката - той също е танцьор от групата.

Култов момеент беше, когато Лопез прегърна българското знаме. Легна с него на земята - поклони се пред българската публика. След това гърци, които се намираха отпред до сцената изхвърлиха гръцкото знаме - тя го взе, но публиката започна да е недоволна и тя се усети и го пусна.

За мен концерта бе много приятен и стилен. Супер добре изглежда за годините си. Осветлението бе на топ ниво. Бих определил като ключови определения за концерта - енергия и раздаване за публиката. На моменти дори охраната трудно се справи с еуфорията на публиката.
Имаше зрители от всякакви възрасти, но жените бяха две трети, срещу една трета мъже. Дженифър Лопез се заиграваше се с мъжете, като ги наричаше кученца.

Тя пя песни от 80те години, които са свързани с рап годините й в ранния период на кариерата. Лично на мен много ми хареса. Хора до мен коментираха, че концерта е бил в пъти по-добър от този на Мадона в София" каза Радослав Йорданов впечатленията си от мегашоуто на Дженифър Лопез в София.                                                                                          Източник  zapernik.com