Loading

Бунтът режисиран с лаптопи от Радомир

Официалната информация в Дартс нюз Почерпен младеж издал заверата след купон с лидера Станишев)
Младежи с лаптопи, настанени в луксозен хотел край Радомир, са режисирали протестите в Мрежата, още преди старта им на улицата. Червената завера с давност около месец и половина издал доволно почерпен младеж след купон с награди с лидера Сергей Станишев. Това разказа пред Дартс нюз жител на малкия град, който попаднал на информацията за случващото се в пустата местност съвсем случайно. Според източника ни наставник на младите, които пишели на лаптопите си дори по време на обяд, е бил Кирил Добрев. Два пъти в седмицата групата пристигала в хотела/който в региона се свързва с имената на Божидар Данев и Румяна Балабанова/, "с две бели бусчета", а веднъж била посетена и от председателя на БСП Сергей Станишев. Той раздал награди на младежите, а след щедра почерпка един от коментаторите в социалните мрежи се изтървал на неподходящо място: Ще бутаме правителството, България ще стане като дискотека - ще светва и ще угасва".

Във фейсбук пък Стефан Иванов, бивш лидер на СДС-София и общински съветник в столицата, разпространи информация за лицата на протеста, която публикуваме без редакторска намес

https://www.facebook.com/angel.ce.14
-член е на политическата партия „Нова левица” до преди 2 месеца, като стана известен с активното си участие в протестите срещу проучването и добива на шистов газ.
– "Като кординатор на антишистовата кауза се занимавам с тяхното организиране" (в.Дума).15.12.2012: Избран за: „Координатор на младежкия клуб към Националното движение “Русофили”. Ангел Славчев пропагандира и разрешаването на марихуаната.Виден лидер на крайното левичарство с агресивни изяви от години насам. Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София. Обърнете внимание на яростната му злоба срещу американци, „турчуля” и срещу…възрастните хора!

Янко Петров
https://www.facebook.com/ianko.petroff
Свързан със СИЛА...
Чест гост на телевизия СКАТ.
Людмила Манова
https://bg-bg.facebook.com/ludmila.manova
организатор на протеста в Благоевград.
Тя е регионален координатор на граждански съюз „СИЛА”.
http://novinite.bg/articles/30379/Lyudmila-ot-Blagoevgrad-na-Kongresa-na...
Людмила Манова от Благоевград участва в 48-ия Конгрес на БСП в НДК.

Дончо Дудев
https://www.facebook.com/doncho.dudev
е от НОВА СИЛА. Един от главните организатори. Активист е на гражданското движение “Протестирай”. Мениджър в месарска фирма, очевидно в добро материално положение.
Той твърди, че е професионален мениджър на протести!
http://www.regal.bg/show.php?storyid=1204046
- Откога и защо произвеждате колбаси от конско месо?
НОВА СИЛА http://novasila.org/
председател: Антон Георгиев Сираков. http://www.skat.bg/products.php?type=5&genre=2 http://novasila.org/flag.png
Статии в сайта:
-Защо НОВА СИЛА подкрепя Путин.
-Всички българи – на референдум! И да гласуваме с „ДА”!

Мариана Христова
професионален борец срещу всичко западно. В едно радиопредаване ни осветли, че като притежателка на експертиза по протести консултира протестиращите.

Иван Петров (Варна), основно образование, Футболист, с криминални прояви, бивш кандидат за кмет на Варна, близък до лицето Борислав Гуцанов. Бивш футболист и треньор на “Спартак” /връзка с футболните ултраси с камъните и пиратките/. Национален състезател хванат да краде дънки на лагер в Уелс, изключен за това от националният отбор и от БКП! На местните избори през 2007г. той е бил включен в листата за общински съветници на Обединения блок на труда, а през 2011 е бил кандидат за кмет и водач на листата на Българската национално-радикална партия често подкрепящи БСП.

Официалната позиция на БСП е, че подкрепя протестите, но не ги е инициирала! Всичко е започнало от цените на тока. Има нещо вярно! Но, има невидими течения и познати кукловоди!, пише Иванов. А ето и коментарите под тази статя:
Коментари по темата:
ooo: Много по-дълбок е планът. Движението срещу безобразията в България, движението срещу монополите, СИЛА и ДНЕС започнаха акциите си още през 2009 г. Заедно с тях са създадени Коалиция за устойиво развитие, Съпротива и куп други организации и организацийки, инициативни комитети от по два души и т.н. Не партия стои зад създаването им. Но стига толкова, Това е жокер.
Обединени: Ей не разбрахте ли, че само обединени може да се преборим с всички тези казионни партии. Дайте да си направим едни вътрешни, предварителни избори с избор на местно ниво и хората да кажат кой искат. След това всички ще пуснем бюлетината за избраната гражданска листа.
merto6eva: това е в стила на мръсмите комунисти.не искат да изтържат кокала.
Име/Псевдоним: Лъснаха им червените задници като на макаци в зоологическата градина.Да, станишев наистина не е българин.Има топла връзка с гьобелс.
motovilko: Какво друго да се очава от г-н Станишев и компания? Само интриги и подли номера иначе той е за народа, и за социалната политика. Така ли се прави социална политика г-н Станишев? За пореден път показаха БСП какви са всъщност!
Анономно: "Ще бутаме правителството, България ще стане като дискотека - ще светва и ще угасва". След подобно изказване, квото и да напиша, ще загуби смисъл. На всички ни беше ясно, че БСП създава тези безредици, но за съжаление всичко е за сметка на хората, излезли да си търсят правата.. Как не ги е срам тия?!?!?
Атанас Петров: Ама то се знаеше,че са те!Как изведнъж протестите станаха политически- благодарение на такива тъпаци като тия, които се продават на всеки!
Chavdar: Кирил Добрев....Не се и съмнявам, че тази мижитурка помага на другаря Станишев да организират размириците в държавата! какъв беше Добрев..., аааа, да, народен представител.Каква е основната роля на депутатите? Да правят закони.Колко законопроекта е измислил Добрев за последните 4 години??Един и той е отхвърлен при гласуването в зала. Справка: http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/13872
Maria: Хора, събудете се! Виждате ли кой организира протестите? Станишев, Добрев и компания...Станишев е една мишка, защото се скри страхливо в дупката си. Защо върна мандата на президента? Защо не свика свои министри, които да управляват България? Защото умее само да лъже и да създава интриги, както четем в тази статия!
Svetla: Браво! "Чудесна" новина!!!!!! Честито на всички. Станишев, най-социалният премиер, който милее за нашата държава е измислил свалянето на правителството и още по-лошо: режисира протестите!!! Горко на тази държава с хората на БСП. Най-големите лъжци се оказаха социалистите!
Злобомир: Благодаря на другарите болшевики, в случай че наистина са свършили мръсната работа този път. Обаче когато свърши постановката, се надявам като мръсници да си получат заслуженото, за което ще помогна като скромен младеж с лаптоп, макар без почерпка. :)
Огнян: Комунистическите отрепки ги бива само в едно, в к*****ските номера. Дядовците им на девети септември, бяха утайката на обществото. Внуците им, също носят дефектните им гени. За съжаление, още ще си патим от тях.
Славимир: Гиди червени гниди, гиди. Бой на голо с камшици, маскари.