Loading

Един от създателите на ГЕРБ в Радомир напусна партията

Емил Крумов, който преди време бе председател на общинската организация в града, е подал заявление до Изпълнителната комисия днес. Той публикува решението си и мотивите за него в социалната мрежа.

„Когато през 2007 година основахме ПП ГЕРБ Радомир, всички бяхме с надежда за промяна и нов морал в политиката. За съжаление, през последните четири години, на местно ниво се взеха редица управленски и кадрови решения с които се подмениха напълно принципите и ценностите на ПП ГЕРБ, които бях припознал. Аз бях неудобен, бях изолиран от дейността на общинската организация, като не ми беше оставена възможност да участвам в работата й. Въпреки това, до последно се надявах, че ГЕРБ няма да повтори своята грешка от предишните местни избори. След вчерашната /13.09./ официална номинация на Пламен Алексиев за кандидат-кмет на община Радомир от ПП ГЕРБ, решението ми за напускане е категорично!“, пише Крумов.

Той обаче не се отказва от политиката. В поста си Крумов заявява, че продължава по нов, вероятно по-труден път, с явяването му на предстоящите местни избори, е за да реализира идеите в които вярва. По непотвърдена информация той ще се кандидатира за кмет от партията на „Зелените“.

„Използвам случая да Ви уведомя, че напуснах и РИНГ Радомир – инициатива на гражданите. Считам, че решението ми за участие в предстоящите избори не съответства на дейността на едно гражданско сдружение. То трябва да бъде партньор и коректив, а не част от управлението. Пожелавам на всички членове и симпатизанти на РИНГ Радомир успешна и ползотворна дейност!“, допълва Крумов.

източник:mirogled.com