Loading

Общество

История под булдозери (видео)

Безумието и лудостта на една продажна система. Сълзите са най малкото нещо което този филмов материал предизвиква. Ние сме роби на човешкото безумие пияно от желание за власт и контрол над човешките съдби. Ето нагледно как се само затрива една от най древните цивилизации.

Лятната занималня бе закрита

Лятната занималня, организирана през ваканцията от библиотеката при Народно читалище „Напредък 1895“ в Радомир, бе закрита.
6 [640x480]
Снимки: читалище “Напредък”
Безплатно всички желаещи деца от града се занимаваха всеки ден от 10 до 12 часа. Над 200 деца прекараха незабравими дни сред книгите и игрите, интересните занимания на открито.

Призовавам всички мои съграждани да търсят правата си до край

Независимо институцията, с която се сблъскватe. Единствено по този начин можем да стигнем до нормален стандарт на живот който искаме . Дали е ЧЕЗ , ВиК , Община Радомир и т.н. е без значение , ако се чувствате ощетени и дискриминирани това е начина , ако сами не си помогнем никой друг няма да ни помогне .

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ !

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ! ЕКИПА НА radomir online ВИ ПОЖЕЛАВА КРЕПКО ЗДРАВЕ, ПРОЛЕТНО ЩАСТИЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!

Настъпи астрономическата пролет

Астрономическата пролет в Северното полукълбо настъпи в 13:02 часа българско време. Това е и денят на пролетното равноденствие, когато продължителността на деня е равна на нощта.
В 13:02 часа Слънцето, при своето видимо движение по еклиптиката, пресича пролетната равноденствена точка и от южната небесна полусфера преминава в северната.

Отсъденият на лишаване от свобода Янко Ваташки от радомирското село Друган съди два вестника за 2 милиона лева

Известният бандит Янко Ваташки от радомирското село Друган съди два вестника заради причинени неимуществени вреди.

Пенсия за 67 години за щастливец от Радомир

Рекордният джакпот на Националната лотария от 200 000 лева ощастливи едно българско семейство в навечерието на Националния празник, 3 март.

Мъж от Радомир почина на работното си място

Мъж на средна възраст днес е починал на работното си място. Служителят работи във фирмата, занимаваща се с почистването боклука на Радомир. Починалият мъж е имал проблеми с алкохола, за което са му правени забележки от преките му ръководители. Очаква се патологична експертиза, която да установи причината за смъртта.

Група АГОП от социалната мрежа Фейсбук прие деклерация , касаеща ПП ГЕРБ

Д Е К Л Е Р А Ц И Я
От активните членове на Фейсбук групата „Активно гражданско общество в Перник (без цензура и триене на мнения)“

Отново сме оставени без избор?!

Разпространи съдържание