Loading

Бизнес

Кога е подходящото време за стартиране на собствен бизнес?

Местоположение

Profirms
Христо Белчев 2 София
Bulgaria

Кризата с коронавируса промени много аспекти на нашия живот, милиони загубиха работата си, хиляди компании фалираха. На фона на тези събития обаче немалко предприемачи виждат лъч светлина. За по-находчивите кризисните времена всъщност могат да се окажат отлична възможност за стартиране на собствен бизнес.

Дървообработващи електрически инструменти

За начинаещите в сферата на дървообработването изборът на правилните дървообработващи инструменти може да бъде наистина труден.

Контейнери за живеене: предимства и недостатъци

Всеки мечтае за комфортен дом и разчита обикновено на традиционното монолитно строителство. Инвестирането обаче в имоти с по-голяма площ понякога е много трудно, а и не гарантира винаги пълноценен комфорт.

Ако сте се насочили към къща с по-скромни размери или пък искате да бъде изградена някъде извън града, най-добрият избор е създаването ѝ от фургони.

Перголата – внесете уют и стил в градината

 

Ако сте собственик на къща с двор или с голяма тераса, можете да си създадете невероятно кътче за отдих с помощта на пергола.

Завод си търси пари от Сърбия

Радомир Метал индъстрийз АД си търси половин милион евро от сръбския държавен завод "Железара Смедерово", съобщи на двустранен бизнес форум в Перник изпълнителният директор на металургичната компания Людмил Александров. Той потърси съдействие от сръбски дипломати, участвали в срещата, за уреждане на отношенията между двете фирми.

Летище "София Уест" в Кондофрей ще разкрие над 1000 работни места

Над 1000 работни места ще бъдат разкрити на летище "София Уест" в радомирското село Кондофрей.
Идеята е там да работят предимно местни хора, съобщи заместник-областният управител Радослав Йорданов.
„В момента вървят редица лицензионни режими. Освен това предстои процедура за изграждане на железопътна връзка и асфалтов път“, поясни Йорданов.

12- те най- опасни и най - безопасни авиокомпании

Най-опасната авиокомпания в света China Airlines, според класацията на Jacdec, публикявана в сп. "Aero International". Снимка: telstarlogistics.typepad.com

"Коледата невъзможна" в Бесттехника ТМ - Радомир или как да изкараш празниците с 2 лв. в джоба

Ще ви задам един въпрос : - Как се празнуват Коледа и Нова година с 2 лева в джоба? Или по-правилния въпрос е как се оцелява цял месец с тази сума?

Разпространи съдържание