Loading

Призовавам всички мои съграждани да търсят правата си до край

Независимо институцията, с която се сблъскватe. Единствено по този начин можем да стигнем до нормален стандарт на живот който искаме . Дали е ЧЕЗ , ВиК , Община Радомир и т.н. е без значение , ако се чувствате ощетени и дискриминирани това е начина , ако сами не си помогнем никой друг няма да ни помогне .

Ангел Игнатов стигна до възмездие, след като потърси правата си пред ЧЕЗ. Ето писмото, което е получил:

Във връзка с Ваше писмо получено на електронната ни поща, бихме искали да Ви предоставим следната информация:

След предприетите действия за симетриране на товарите по фази и подмяна на клемни съединения, извършени на 26.04.2013 г., за периода от 30.04.2013 г. до 08.05.2013 г. в електромерното табло на адрес гр. Радомир, ул. „Мирчо Христов“ № 47 е монтиран уред, регистриращ стойностите на напрежението на доставяната електроенергия. В резултат на извършените замервания е установено, че стойностите по единия показател не отговарят на определените норми.

От страна на техническите екипи на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД са предприети мерки за допълнителен ремонт на съоръженията по въздушна мрежа ниско напрежение и захранващия трафопост.

От дата 10.05.2013 г. на адреса отново е монтиран уред, регистриращ стойностите на напрежението на доставяната електрическа енергия. След приключване на проверката, оставаме в готовност да Ви уведомим за резултата и предприетите действия.

Поднасяме извинение за причиненото неудобство и Ви благодарим, че избрахте да се свържете с нас на [email protected].

С най-добри пожелания,

Дирекция „Обслужване на клиенти”

ЧЕЗ България ЕАД

https://www.facebook.com/groups/356185290044/