Loading

Икономика

Онлайн кредит без доказване на доходите - възможно ли е

Днес всеки един потребител има реален шанс да получи кредит, при това без да е необходимо да доказва своите доходи. Това е възможно, благодарение на компаниите, специализирани в предоставянето на краткосрочни заеми, известни още като фирми за бързи кредити.

Мизерия цари в "Бесттехника" Радомир . Задкулистно Людмил Стойков води завода до фалит, а пари за заплати няма!

Преди коледа мои колеги се обърнаха към вас с молбата да публикувате писмото им. В него те споделиха какво се случва в "Бесттехника" ТМ Радомир.
Припомнете си какво ни писаха преди Коледа гладните работници от Радомир като натиснете тук.

Спрени са въглищни мощности заради слаби износ и потребление на ток

Слабият износ на електроенергия от България и ниското потребление вътре в страната са довели до изключването на мощности от трите въглищни електроцентрали в комплекса “Марица Изток“, за да се балансира електроенергийната система. Това съобщиха от “Електроенергийния системен оператор“ (ЕСО) в неделя.

БФА пита: Защо държавата прехвърля 200 млн. лева на ЕРП-тата и НЕК чрез „Цена за достъп”?

Във връзка с протестите в цялата страна срещу силно завишените сметки за ток, чухме о високопоставени държавни служители отново и отново една неистина – че сметките за ток на българските граждани поскъпват заради „зелената“ енергия. Българска фотоволтаична асоциация (БФА) иска да посочи няколко факта:

1. ВЕИ далеч не е основната причина за поскъпване на тока

Три послания за референдума на Владимир Аличков - не ги чухме от политическите партии

По отношение на разходите, базовата и другите енергии - България е част от ЕС, след една-две години ще бъдем присъединени към Европейската енергийна мрежа, което ще ни позволи да имаме избор, за да не оставаме на свещи, както някои ядрени лобисти заплашват, че ще стане, ако не направим нови блокове.

АЕЦ "Белене" не може да се изплати за 10 г. , а тока ще бъде двойно по - скъп , заяви Делян Добрев

Това заяви в изявление пред медиите днес министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. Добрев посочи, че според доклада на консултанта HSBC изграждането на АЕЦ "Белене" ще струва 10, 35 млрд.

Разпространи съдържание