Loading

Мизерия цари в "Бесттехника" Радомир . Задкулистно Людмил Стойков води завода до фалит, а пари за заплати няма!

Преди коледа мои колеги се обърнаха към вас с молбата да публикувате писмото им. В него те споделиха какво се случва в "Бесттехника" ТМ Радомир.
Припомнете си какво ни писаха преди Коледа гладните работници от Радомир като натиснете тук.
За съжаление отговорните лица не си взеха поука. Вече 3 - ти месец не ми е плащано, не само на мен, но и на голяма част от колегите. Имам да получавам няколко хиляди лева, а нямам една стотинка в джоба. Всеки ден получаваме празни обещания, но резултат няма. Последно ни платиха началото на месец януари и от тогава нищо. Молим за помощ. Трябва да се вземат мерки, но никой не ни обръща внимание. Още по - обезпокоителното e, че в момента във фирмата се въртят задкулисни игри с цел освобождаване от задълженията им чрез фалит (не без участието на Люси Стойков). И все повече се притесняваме, че никога няма да си получим парите, които сме заработили с честен труд. Обръщаме се с молба към вас да ни съдействате. Нека се даде гласност и дай Боже институциите да ни обърнат внимание и да ни помогнат с разрешаването на проблемите.

Това читателско писмо получихме на редакционната ни поща. Всеки, който има някакъв проблем или новина може да го описва и да ни изпраща снимка (ако има) от червения бутон "ИЗПРАТЕТЕ НОВИНА", който се намира горе в дясно на сайта/ ZaPernik.com/