Loading

Чака ни най-щастливият декември от 8 века

Чака ни най-щастливият декември от 8 века

След стряскащата прокоба за края на света на 21 декември, отречена от учени от НАСА, се появи нова - за това,ч е започва един необикновен и богат декември под знака на 5-ицата.

Съвпадението на 5 съботи, 5 недели и 5 понеделника, каквото има в този декември, се случва веднъж на 824 години.

Настъпващият месец декември е необикновен и нито един човек няма да го преживее втори път в живота си. Но не защото ще се сбъдне фантасмагорията за края на света. Просто през декември 2012 г. ни очаква щастливо съвпадение на дати - 5 съботи, 5 недели и 5 понеделника, пише  "Комсомолская правда".

"Съвпадението на тези сакрални цифри се случва един път на 824 години.

Петицата сама по себе си е една от най-почитаните цифри в Китай, тъй като носи щастие.

Според китайската нумерология тя допринася за движението, развитието и промените в света.

"При гадаенето обозначава фигурата на императора, тоест власт, която обещава максимален разцвет и възход в кариерата", обяснява руският астролог Виталий Осипов.

Според фън шуй пък трите петици едновременно символизират "кесия с пари".

Затова се смята, че декември може да ни донесе куп пари. За целта трябва да си ушием кесия от ленена тъкан и да сложим в нея няколко големи банкноти. Кесията трябва да носим със себе си и от време на време да си представяме (най-добре при медитация), как тя се пълни и с други банкноти и става все по-дебела и дебела.                                                        Източник  BNews.bg