Loading

град Брезник

Кога е подходящото време за стартиране на собствен бизнес?

Местоположение

Profirms
Христо Белчев 2 София
Bulgaria

Кризата с коронавируса промени много аспекти на нашия живот, милиони загубиха работата си, хиляди компании фалираха. На фона на тези събития обаче немалко предприемачи виждат лъч светлина. За по-находчивите кризисните времена всъщност могат да се окажат отлична възможност за стартиране на собствен бизнес.

Тенденции в пролетните обувки за 2021-ва

Местоположение

Galdini Shoes
Никола Войводов Враца
Bulgaria

Настъпващата пролет ще очарова дамите с новите тенденции при обувките, съчетаващи удобство с отличителна визия. Блясък, пайети, змийски и кроко мотиви, интересни акценти и декорации, дизайнерски решения бележат новите колекции обувки за пролетта на 2021 година.

BioBizz почви за градинари - отличници

Подобно на хидропониката, така нареченото "биологично" производство на култури уверено се превръща във все по-популярен метод за отглеждане на растения на закрито, при изкуствено осветление. По този начин се постига реализирането на висококачествена, екологична продукция с отличен вкус и аромат. Освен това, не е необходимо да регулирате нивото на pH, а това неимоверно много улеснява грижите.

Таблети втора ръка

Местоположение

PCLife
Георги Трингов Пловдив
Bulgaria

Епохата, в която всеки продукт в мобилните технологии ставаше все по-лек, все по-тънък и все по-малък, изглежда отминала. Не защото потребителите предпочитат по-тежки и масивни варианти, а защото вече свикнаха да използват смартфона си като един мини компютър. Освен за разговори, телефонът се използва за чат, браузване, запис на аудио и видео, гледане на филми, слушане на музика.

Ожънати са над 20 процента от засетите 148 328 дка с пшеница в Пернишка област

Най-много са реколтираните площи в община Брезник - 36,36 процента. Най-висок е добивът в Радомирско - 380 кг/ дка, при среден за областта 362 кг/дка.
Не е започнала жътвата само в община Земен, но там са засети едва 3200 дка жито.
В региона няма пропаднали площи.Агроспециалистите прогнозират,че при благоприятно време реколтата ще бъде добра и прибрана навреме.

източник:glashatai.com

Двама задържани на пътя за неспазване на закона

С 2, 03 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си брезничанина Д.С./34 г./ Мъжът управлявал „Ауди“ и бил проверен на ул. „Иглика“ в гр. Брезник. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Бързи производства за шофиране след употреба на алкохол и без книжка са започнати в Брезник и Радомир

Около 22, 40 ч., в гр. Брезник бил проверен лек автомобил „Ауди 80“, управляван от 38-годишният В.Д. от с. Ноевци. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 96 промила. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 часа с полицейска заповед.

Кучешка тения мъчи перничанин и брезничанин, ламблиоза – радомирец

Вируси и отново много шарка са част от седмичната справка на Регионалната здравна инспекция.

Един перничанин и един брезничанин са се заразили с кучешка тения през изминалата седмица. Паразитът, причиняващ страданието се развива във вътрешните органи на бозайниците, включително и човека. Заразяването става при контакт с животно или животински продукти

Разпространи съдържание