Loading

Пожар

Два пожара в автомобили възникнали в Радомир

На 02 юни, около 10, 40 ч., в района на с. Старо село пламнал лек автомобил „Мерцедес“. Причината е техническа неизправност. Унищожени са инсталацията на автомобила, задната и предната седалки и вътрешни кори. Няма пострадали хора, колата като цяло е спасена.

Покривна конструкция и покъщнина изгорели при пожар в Радомирско

Пламъците лумнали вчера, около 19, 00 ч. в лятна дървена постройка в с. Дебели лаг. Причината е късо ел. съединение. Изгорели са 40 кв. м. покривна конструкция, домашно имущество и дървени стени. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Самозапалване на комин - причината за пожар в апартамент в Радомир

Сигналът в пожарната е подаден вчера, около 14, 30 ч. Собствениците на имот в жк. „Тракия“ алармирали, че в апартамента им има дим. Пристигналите на място огнеборци установили, че е възникнало самозапалване на сажди в комина. Няма насени щети и пострадали хора.

Три автомобила са засегнати при пожар в Радомир

Инцидентът е станал тази нощ, около 00, 45 ч. Пламнал лек автомобил „Пежо“,собственост на 18-годишен местен жител. Колата била паркирана на ул. „Витоша“. В резултат на огъня пежото тръгнало само и се насочило към близкия паркинг. От него се запалили още два автомобила – „Рено Клио“ и „Ситроен Пикасо“. Пламъците били потушени от екип на РСПБЗН – Радомир. Причината не е установена.

Складове и фургони на пернишка общинска фирма са изгорели вчера в областния център

Огънят е тръгнал около 21,00 ч. вчера, когато граждани се обадили на тел. 112. По първоначални данни са унищожени 200 кв.м. покривна конструкция, фургон и паянтова постройка, лекотоварен и товарен автомобил, паркет и дреги дървени материали, както и отпадъци. 6 пожарни автомобила от Перник и Радомир са участвали в гасенето. Няма пострадали хора.

Лек автомобил горял в Поцърненци

Около 23,00 ч., на тел. 112 бил подаден сигнал за горящ лек автомобил „Хонда”, паркиран пред къща в радомирското с. Поцърненци. Автомобилът е собственост на 43-годишен столичанин, който загасил пожара до идването на огнеборците. Нанесени са незначителни щети на колата в предната й част. По първоначални данни става въпрос за умишлен палеж, който се разследва от служители на РУ – Радомир.

Къща е горяла в Прибой

Инцидентът е станал вчера около 21, 10 ч., когато пламнал имота на местен жител. Причината е строителна необезопасен комин.
Унищожени са 4 кв. м. покривна конструкция и дървена ламперия. Няма пострадали пора и нанесени други материални щети. Пламъците са потушени от един екип на РСПБЗН – Радомир.

Изгоря покрива на склад на Гражданска защита

Изгоря покрива на старата сграда на складовете на Гражданска защита. След 18 часа на телефон 112 е подаден сигнал от гражданин, че покрива на сградата е обхваната от дим. На мястото на пожара бяха базирани три пожарни автомобила. Освен радомирските огнеборци, на помощ на радомирци бяха дошли и колегите им от Перник. За сега е трудно да се каже какви са причините за пожара.

Гори района около хижа "Орлите". Кмета Алексиев и ГЕРБ Радомир сформираха отряд доброволци

Гори  района  около  хижа  "Орлите"  над  Рдомир . Пожара  е  възникнал  днес  около  14, 30  часа . На  мястото  на  пожара  са  всички  налични  противопожарни  автомобили. До  момента  са  изгорели  над 10  декара  борови  дървета и  храсти .

Разпространи съдържание