Loading

Резултати

Веселинов кмет на кметство Стефаново със 75 процента

Веселин Веселинов е новият кмет на село Стефаново. Той е новият кмет със 75.40%. Бойко Георгиев е с 12.70%, а останлите резултати са по-долу:

БалотаЖ в Извор

След столичани в повече на вота в Извор се стигна до балотаж на изборите и следващата Неделя Ралица Васева и Мария Манова ще изпитат избирателите. Разликата от 12 гласа между тях не бе определяща защото и двете претендентки не пминават границата на 40-те процента. Ето и окончателните резултати:

Кмет на кметство Друган е Ненчо Мирков

С убедителна победа с над 60% определиха гласподавателите на Друган. Окончателинте резултати са по-долу:

С балотаж ще бъде избран кмета на Дрен

Оспорвана е борбата за кметството в Дрен. Шест бяха претендентите изминалата неделя и борбата за гласове бе оспорвана. Надделяха Пламен Рударски и Павел Хаджийски с по 30.88% и 25.13% съответно. Окончателните резултати са по-долу:

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ за Радомир резултати от изборите

Окончателното разпределение на гласовете по партии и коалиции със съответните вотове. Резултатът е окончателен. Това е "местния парламент" хората, които ще влязат в Общинския съвет реално ще управляват общината:

Кмет на община Радомир резултати от изборите

Алексиев 27.28%, Борисов 24.78, Тренев 11.38%, останалите резултати са по-долу:

В Радомир балотаж?

В Радомир се очерта  балотаж между претендента на ГЕРБ Пламен Алексиев и издигнатият от Инициативен комитет Кирил Кирилов, офицер от Икономическа полиция в местното РПУ.  В последсвие напред излезе и досегашният кмет Красимир Борисов(БСП)

Разпространи съдържание