Loading

Война в Радомир ! Джипове на Паргов плашат Радомир .

 

©

Джипове на мутрата Паргов, натъпкани с дебеловрати горили обикалят из град Радомир и заплашват чистачите от чистотата да не работят и да поддържат града мръсен, като не допускат никоя нова фирма или работници да чисти из Радомир, научи zaPernik.com. 

Това е реакция на днешното решение на кмета на Радомир Пламен Алексиев да прекрати златния договор за източване на Община Радомир, чрез боклука, сключен през 2007 година с местния феодал Красимир Паргов.
Кметът на Радомир каза пред "ЗА Перник", че последните дни е бил рекетиран от Паргов. Кметът прекратил договора, заради това, че е непосилен за града. "Правим го, защото договора, който е сключен през2007 година от комунистите е непосилен за Радомир. Ние не можем да изпълним договор с цена 2 милиона лева годишно. До момента аз съм му превел на Паргов 900 000 лева, а град като Радомир се чисти за 600 000 лева. Той ми поиска спешно още 500 000 лева. Рекетира ме, кара ме да продавам имущество на Община Радомир, за да му преведа пари. Аз казвам край, защото той не може той да ме рекетира. Ние не можем да изпълним този загробващ договор, подписан от комуниста - бивш кмет на Радомир Красимир Борисов и слагаме край на това източване на Община Радомир", каза пред "За Перник" кмета на града.
В момента Радомир е изправен пред екопроблем. Контейнери с боклук се обръщат с главата на долу, града се замърсява умишлено от служители на Паргов, за да се създаде опасност за здравето на хората.

ЩЕ СЛЕДИМ ТЕМАТА!           Източник  zapernik.com