Loading

Разюздена БСП лидерка върти млади гаджета с чуждо име

©
Профилът на Галина Асенова с псевдоним kameliq.

Общинската съветничка от БСП Перник Галина Асенова се е регистрирала в сайт за секс флирт, запознанства и брак под фалшиво име, показва един от най-големите сайтове за запознанства "Аха.БГ", видя zaPernik.com. Псевдонимът под който пернишката БСП фурия върти любов е kameliq.


Името е изписано на латински, но с малка буква (kameliq). За сега не е ясно защо Асенова е скрила реалното си име - допускаме, че това е направено, за да не бъде разпозната, покрай политическата си кариера от търсачката Гугъл, тъй като снимки на профила й все пак има. На една от снимките, която е сред 4-те показани, kamelia (Галина Асенова ) се целува с жена. Дали с тази снимка иска да подскаже обратни наклонности, подобно на Камелия и Люси от Вип Брадър не става ясно, но почти сигурно е, че снимката не е попаднала случайно там. Галка Малка както я наричат палаво социалистите е написала, че живее в пернишкия кв.Калкас със съквартиранти, разведена, с дете. Пише, че е в сайта с цел брак. Като образование kameliq или Галина е посочила висше, но като професия е публикувала друга - търговия. Не е уточнила какво точно търгува флиртаджийката. Запитана от сайта дали пуши и пие отговорът е положителен.

Сайтът aha.bg, в който се намира регистрацията на kameliq твърди, че потребителя отговаря на 28% от получените съобщения. Което означава, че профила е активен и потребителката редовно отговаря на писмата там, които обикновено са стотици и повечето с предложение за секс.
Интересно е, че kameliq или Галина Асенова се е сприятелила с доста момчета от сайта. Още по-любопитното е, че всички те са на възраст между 20 и 24 години. Само едно изключение е момче на 27 годишна възраст. Изненадващо е да си зададем въпроса защо след като kameliq (Галина Асенова) е в сайта с цел брак подбира млади момчета за приятели. Много от тях изглеждат като от пубертети.

"Имате невероятно красива и сладка усмивка излъчваща нежност и топлина, невероятна сте", радват се потребителите на съветничката. Жорко, който твърди, че е на на 16 години пише, че е много красива и чаровна, а мъж на 35 години я нарича природен феномен. Не липсват и комплименти за секс.

Пред "За Перник" Галина Асенова не пожела да коментира профила.

ВИЖТЕ ПРОФИЛ  ТУК        Източник  www.news.zapernik.com/397981.html