Loading

Повече от 30 години приятелки от Радомир не пропускат да се събератг на рождените си дни

Където и да се намират, когато някоя от тях има празник, те се срещат да вдигнат тост и да си пожелаят още дълги години приятелството им да бъде все така силно.

Преди дни 85 години навърши Милка Миланова. Тя е бивша журналистка, учителка по български език и литература и бивш началник на отдел „Просвета“ в община Радомир преди да се пенсионира. В местно заведение да я поздравят дойдоха Елена Вучкова, Валентина Будинова, Стойка Цветанова, Ангелина Будинова, Емилия Топалова, Красимира Методиева.

„Доживях до 85, благодаря ви че присъствате на моя юбилей. По мая дълъг житейски друм много трудности срещнах. Дано съм направила поне едно добро дело. Пожелавам ви здраве, да ме надживеете. Дано не стане така, че вие да дойдете да ме видите, а аз да не мога да ви видя“, вдигна тост рожденичката.

Приятелките й пожелаха още дълги години бойният й дух да не стихва, да осъществи мечтите си и до посети още много кътчета на земята, които не е успала да види до сега.

За празника на Милка имаше освен вкусните ястия на заведението и торта със свещички. „Нека пламъкът да гори още много години на празничните торти за всеки твой рожден ден“, пожелаха й приятелките . Срещите им, които далеч в годините се шегуваха, че са създали неформална група, винаги са наситени с много емоционалност, с приятни разговори и споделяне на преживяното.

източник:mirogled.com