Loading

Радомиреца от "Килърите 3" лежал в лудница

Стана ясно, че един от членовете на групата, занимаваща се с поръчкови убийства, наркоразпространение, лихварство и черно тото, Иван Цветков – Ванчето от Радомир е бил настаняван в клиника за психично болни. Смята се, че причината за това била, прекомерната употреба на неизвестен нов наркотик.
Ванчето бе един от основните дилъри на Райко Кръвта, който бе показно разстрелян на 12 ноември 2005 г. Той бе и защитен свидетел по делото срещу Станислав Ангелов - Сиси за убийството на Николай Христов – Хайо.
Ванчето бе арестуван в петък заедно с още 7 души в акция “Килърите 3″. Двама от тях – Борислав Николов – Кюлума и Ромео, също са от Радомир. Милчо Боянов – Чироза пък е от Перник и бе дясната ръка на Райко Кръвта. Той обаче няма криминални регистрации до момента. Тарторът на бандата за мокри поръчки, разпространение на наркотици и черно тото пък се оказа бащата на Райко – Васил Станков.
Всички са с мярка за задържане 72 часа. Предстои да им бъдат повдигнати обвинения.
По време на акцията бяха изровени костите на 3 човешки тела над пернишките села Габров дол и Лялинци. Предполага се, че две от тях са на Теодор Неофитов – Ханс и Красимир Стоянов – Мотореца. Предстои да им бъде направена ДНК експертиза. Според информирани Ханс сам е изкопал гроба си преди да бъде убит. До лобното му място го завели бай Васо и Чироза. Казали му да копае трап за боеприпаси, след това той бил разстрелян с три куршума.. Мотивът бил, че Ханс е отказал да убие наркодилъра Николай Христов – Хайо.
Разследващите търсят телата на още жертви на “Килърите 3″.
Информация: mirogled.com