Loading

Предизвикан коментар за дупките и още нещо

Преглеждайки близкият до БСП сайт "Вяра" попаднах на интересен коментар във връзка със подобна статия, която бе качена и в сайта radomir online от eli901. Статията, която е качена е пък от другия близък до БСП сайт "Мироглед". Статиите във "Вяра" и "Мироглед" са скалъпени от "бурните изяви" на Ангел Игнатов, който не веднъж и два пъти се опитва да вменява вина на кмета на Община Радомир Пламен Алексиев, подстрекаван от не безизвестна юриска, както и от бивша зам. кметица. Те не жалят харесвания на "изявите" на Ангел във фейсбук , по конкретно в група Радомир. След земетресението той дори обвини кмета за жълтата вода, която течеше в една част от водопроводната мрежа, която вода идва от Голо бърдо. Сякаш кмета е ходил да мъти водата умишлено. Смехории. За всички грамотни хора бе ясно, че разместването на земните пластове, променя подземният път на изворната вода, като това геофизично явление предизвиква мътилка и оцветяване на водата , в зависимост от това , през какви земни пластове преминава. Това не пречеше на редица членове на по-гореспоменатата група да пишат безотговорно на кой каквото му дойде на ум. Миналата годин а Ангел обвини кмета пък за това , че канализацията им била запушена, но от ВиК Перник потвърдиха, че никой не им се е обаждал на дадените телефони в сайта им. Като причина за запушването ВиК служителите посочиха използването на неразтворима хартия в тоалетните и по-конкретно - вестници. Тогава Ангел искаше да ни вмени нещо друго, но не успя. Но да оставим миналите "геройства" на Ангел и да се средоточим в коментара. Ето и самият коментар от Сърдитко:

"Интересно защо някои любители на чалгата взеха да се правят на общественици. На този Ангел все нещо му е криво. Ту крави му мучали, ту канализацията с лайна му запушена, ту дупки му се привиждат в множествено число, ту пък друго нещо. Напомня ми едно детско стихотворение “……Все за нещо ще намери да се начумери, ту млекото му горещо , ту пък друго нещо ……”. Това стихотворение се казваше ‘Сърдитко”. Може вече и Ангел да носи този псевдоним. Той стана активен, след като ГЕРБ поеха ръководството на общината. Тези 500 дупки за една година ли са се появили? Пламен Алексиев ли е изкопал тези дупки? Защо не отправи питане до бившите кметове Красимир Борисов и Иван Владимиров? Защо това момченце с ниско чело, не ги попита защо бяха давани купища пари на спонсора им за сметосъбиране, а не бяха влагани в подръжка на градската пътна мрежа. Нима авторите на статиите тук и в също така близкият до БСП сайт Мироглед, не знаят, че предстои подмяна водопроводната мрежа и полагането на нова асфалтн а настилка на улиците?! Но “важното” е да се насъскват хората срещу ГЕРБ, да се шуми и крадците да викат – дръжте крадеца! Това не ви прави чест, но изглежда тази думичка ви е непозната. Съвсем по комунистически я подкарахте с фалшива пропаганда. Цели 20 години улиците в Радомир не са пипнати. Кмета Алексиев не е магьосник и с вълшебна пръчка да махне и хоп – нова инфраструктура. Явно авторките на статиите тук и в мироглед.ком не са чели стихотворението на Яворов “Крясъци на жаби”. Ако го бяха чели, а и ако бяха добри журналисти, нямаше да чоплят “новини” в клюкарника на фейсбук. Ще проверя и дали този Ангел е изряден данъкоплатец, че да има право да иска всичко да му е по мед и масло. Като го гледам на снимката ми се струва, че не фигурира в база данни на местни данъци и такси. Може да се провери и къде работи и как е купил тази кола, както и дали има разрешително за патлака, който размахва в профила си във фейсбук. Ето това биха могли да свършат журналистите, вместо да се занимават с фалшива пропаганда ТИП “Врели не кипели”. На фабриката за фалшива пропаганда на БКП(БСП) би завидял дори фашисткият д-р Гьобелс."
До тук с коментара от сайта "Вяра" viaranews.com/2013/01/25/радомирец-дава-на-съд-........./#comment-790. Явно на някои им писна от лъжи и заблуди. Вярно е, че има дупки, но е вярно също така, че те не са се появили за една година, откакто е мандата на кмета от ГЕРБ Пламен Алексиев. Вярно е , че в настоящият момент Община Радомир не е в състояние да отремонтира всички улици в града. Това е непосилно за която и да е община , особено в криза. Не са били отремонтирани и когато на власт бе правителството на БСП с премиер Станишев, особено когато имаше 4 милиарда излишък (по негова хвалба). Вярно е също така, че престои подмяна на водопроводната мрежа и преасвалтиране на улиците. Ще се постарая да изпреваря коментатора в проверките за платени данъци от Ангел Игнатов, месторабота и разрешително за носене на оръжие. А колегите ми да се постараят да попитат не само настоящият, но и бившите кметове ЗАЩО УЛИЦИТЕ СА В ТОВА СЪСТОЯНИЕ? ЗАЩО СЕ ДАВАХА БЕЗУМНИ СУМИ ЗА СМЕТОСЪБИРАНЕ, КАКТО И БЕЗУМНО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ В БИВШИЯТ ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ? ЗАЩО СЪВЕТНИЦИТЕ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ, А СЕГА СЪДЯТ ОБЩИНАТА ДА ИМ ГИ ИЗПЛАТИ? ЗАЩО Е БИЛ ПОДПИСАН НЕИЗГОДНИЯТ ДОГОВОР ЗА СМЕТОСЪБИРАНЕТО, СТАНАЛ ИЗВЕСТЕН КАТО "ЗЛАТЕН"? ЗАЩО СЪВЕТНИЦИТЕ СА СИ ГЛАСУВАЛИ ТОЛКОВА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ? С КАКВО МОРАЛНО ПРАВО СЪДЯТ ОБЩИНАТА? А аз ще попитам кмета платен ли е данъка на автомобил "Мерцедес" РК 28 12 АХ(това ни показва Ангел от снимката в профила във фейсбук) и колко, както и дали родителите му са платили данък сграда, като предполагам, че Ангел няма своя собственост. За другите неща ще попитам полицията. Съветвам Ангел да си направи една добра застраховка, подобаваща за автомобила на снимката, която ни показва и когато конкретно автомобила аварира от някоя дупка , да се отнася към застрахователите. Това за дупките изглежда ни е писано да го изтърпим. Може би закона за конфискация на незаконно придобитото имущество, влизайки в действие по отношение на някои бивши "другари" , ни донесе някаква утеха, но не би могло да стигне за преасфалтиране на улиците по които Ангел е принуден да шофира автомобила си под 20км/ч. Искам да благодаря на коментатора с псевдоним "Сърдито", което име явно е закачка към Ангел Игнатов, за това, че не премълча пропагандните трикове на някои пропагандатори, скрили се зад булото на журналисти. Ще завърша с цитат от едно изказване на бившият американски посланик Н.П. Деймс Уорлик "Рим не е построен за един ден".