Loading

Политическите шмекери не се спират

РОРГоляма част от представителите на политическото обединение „Развитие на Община Радомир” (РОР), които участваха на местните избори през есента на 2011 г., сега са преминали под крилото на оглавяваната от Меглена Кунева нова формация „България на гражданите”.

Един от тях е Димитър Райков, който беше председател на инициативния комитет на РОР. Георги Джибирски пък, който миналата година беше седми в листата за кандидати за общински съветници, към момента е в ръководните структури на „България на гражданите”.

За дъщерята на кандидат-кмета на РОР Кирил Кирилов (шеф на полицията в Ковачевци) се говори, че също е в централата на Кунева.

По всичко личи, че днес обединението на Кунева е в челните редици на политическата мода, щом то успява да привлече личности, често сменящи политическата си партия. Изключение от тенденцията не прави и друг политически хамелеон, Георги Стоев, който на последните местни избори се яви като кандидат на РЗС, а при мандата на Злати Стойчев беше зам.-кмет, тогава като представител на ССД.

  Източник : radomirsko.com