Loading

Областна администрация – Перник бе отличена с приз „Добра практика за 2012 година"

Областна администрация – Перник бе отличена с приз „Добра практика за 2012 година” за принос на институцията в повишаване ролята на младежта в обществения и социален живот на България. Тази висока оценка бе дадена за успешното реализиране на проекта „Младите хора – информирани и активни граждани на България и Европа” по програма „Младежта в действие”, дейност 5.1. – „Срещи на млади хора и отговорните за младежката политика”.

Петя Евтимова - заместник-министър на образованието, младежта и науката и Иван Модев - изпълнителен директор на Националния център „Европейски младежки програми и инициативи" (НЦЕМПИ) лично връчиха отличието на екипа на ОА – Перник по време на проведената вчера в столицата Годишна среща за оценка на програма „Младежта в действие" за 2012 г.

На събитието присъстваха повече от 150 представители на организации с одобрени проекти през изминалата година.

Разисквайки приоритетите на програмата за периода 2014 – 2020г., Областна администрация – Перник заяви желанието си да участва и в други проекти, подкрепящи инициативността на младите хора, тяхното иновативно мислене и творчески потенциал.