Loading

Новини от полицията в Радомир за периода 16-22 август 2010 год.

Две жени са пострадали при пътно транспортно произшествие, станало на 15 август в радомирското село Байкал. Те са пътували в лек автомобил Опел "Астра", управляван от 49-годишна столичанка. Колата се е ударила в Шевролет "Авео", шофиран от 31-годишната жителка на София. В резултат на удара са пострадали две жени от опела.

Едната от тях, 77-годишна, е била настанена в МБАЛ "Рахила Ангелова" гр. Перник със счупено дясно рамо, без опасност за живота. С порезни рани по главата се е отървала другата 56-годишна пътничка, която след преглед и обработка на раните е била освободена. По случая е образувано досъдебно производство и причините се изясняват.

Служителите на РПУ Радомир са разкрили кражба на метални решетки от шахти от двора на ТПГ "Н. Й. Вапцаров". След постъпилият сигнал за извършеното престъпление, служителите на полицията са установили, че извършители са 18-годишния С.Б и 16-годишния Д.Т. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

 

На 15 август около 17,20 ч. е получено съобщение, че в Радомир гори комбайн. Машината като цяло е била спасена, но са унищожени двигателният й отсек, две гуми и около един тон зърно.

Лек автомобил Нисан "Примера" е изгорял напълно в резултат на късо ел. съединение. Инцидентът е станал на 13 август в радомирското с. Долна Диканя. Няма пострадали хора. Окончателните причина са в процес на установяване.

 

 

Източник: Новини за Перник