Loading

Новини от полицията в Радомир за периода 1-7 февруари 2010 год.

Счупени са три стъкла на пакетажен цех за ядки в град Радомир на 1 февруари през нощта съобщиха от ОДМВР Перник. Сигналът в Районното управление е получен сутринта около 08:00 ч. Цехът е собственост на софийска фирма. Причините и щетите са в процес на установяване. Започнато е досъдебно производство.

Извършена е кражба на преносим компютър от апартамент в град Радомир. Това е станало на 2 февруари през деня, когато е проникнато в жилището на 29-годишна радомирка и по нейни данни е отнет лаптоп марка "Асус". Щетите са в процес на установяване. Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Трима младежи от Радомир са извършили кражба от къща в града. Сигналът за престъплението е подаден на 2 февруари от собственичката на имота, 69-годишна жена. По данни на потърпевшата са били откраднати електроуреди, сервиз за храна и захранващи проводници. В резултат на предприетите действия от страна на полицията са установени извършителите. Оказало се е, че апашите са двама братя на 19 и 16-години и техен 19-годишен приятел, всички от Радомир. Вещите, предмет на кражбата са намерени и върнати на собственичката. Работата по започнатото досъдебно производство продължава.

 

 

Източник: www.zapernik.com