Loading

Кмете, искам да те питам нещо!

Изборите идват! Предизборната кампания започна! Много хора искат да попитат кандидатите за кметове, кандидатите за общински съветници различни въпроси. Можете да зададете своите въпроси и да споделите нерешени проблеми като коментар! Някои от кандидатите са бивши и настоящи кметове и съветници, други сега искат да влязат във властта!

Ще се опитаме да зададем въпросите към всеки от кандидатите, пък и те ще могат да отговорят! Имате задача за тях, след като са избрани: поставете я тук, за да могат да предложат решение или да я отхвърлят, а ако ви дадат напразни обещания ...

Можете да задавате и конкретни въпроси към конкретни кандидати, но ще предоставим възможност на всеки кандидат да изяви своето виждане като коментар към всеки от въпросите (стига да желае)!

Уважаеми кандидат кметове,

Имате възможност да се регистрирате и в коментари да отговаряте на конкретно поставени въпроси, напълно безплатно! Всички публикации свързани с предизборната Ви кампания можете да публикувате след свързване с екипа на сайта при равни за всички условия упоменати в рекламната тарифа на сайта!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на този адрес можете анонимно или след регистрация да сигнализирате за изборни нередности: http://online.ipernik.com/fair-elections