Loading

Как се назначава Кметски наместник в село Гълъбник?

В село Гълъбник се подочу, че за кметски наместник ще бъде г-жа Соня Соновоселка. И оттам насетне настанаха милион чудеса. Три прости млади жени ръководени от неграмотната ЦВЕТАНКА АЛЕКСАНДРОВА (местна краварка, която не може да си напише името правилно) ходят и правят подписка срещу Соня Новоселска. Целта е да не бъде назначена като кметски наместник, с оправданието че била с психическо разтройство, а на нейно място да бъде издигнат друг човек, в името на предишната кметица. Към подписката имало и медецинско.

На вниманието на новоизбрания кмет на Радомир и всички в общината. Такъв документ има, но той е ваден по повод на това, че синовете на Цветанка Александрова непрекъсното тормозят Соня Новоселска, мъжът и дъщерите й.

И така в подписката са събрани около 200 подписа. Само че, когато е внесена подписката, става ясно, че неграмотната Цветанка, „гласи", още по неграмотния си син Аспарух Александров за кметски наместник, който е й осъждан многократно, а не както е било огласявано, когато е събираната въпросната подписка.
Моля на това съобщение да обърнат внимание управляващите, и още повече жителите на с.Гълъбник. Не е ли това подсъдно? Моля за коментари и кои трябва да подаде жалба?Някои ще обърне ли внимание? Кои кого да съди? Не може една жена да опитва управлява цяло село, община и т.н. Господа управляващи, назначете човек, който заслужава да бъде кметски наместник, грамотен човек, който ще си върши работата.

Желая да остана в анонимност
Жител на с.Гълъбник
С копиe до: Кмет на гр.Радомир

бел.ред. Без модификация публикуваме писото получено чрез сайта на наш читател.