Loading

ГЕРБ ще има повече депутати на парламентарните избори

Народът е доволен от управлението, смята старейшина на партията
ГЕРБ иска да спечели парламентарните избори, за да доведе докрай започнатите реформи, каза председателят на организацията на старейшините към партията Николай Андреев.

Според Андреев на следващите парламентарни избори партията ще постигне по-добри резултати отколкото на изборите за Четирийсет и първото Народно събрание.

Според него решението на премиера Бойко Борисов за оставката на правителството има положителен отзвук в Европа като "проява на мъжество да се даде право на народа да избира".

Ние не можем да съдим в никакъв случай протестиращите, но можем да осъждаме провокаторите, които използваха ситуацията, яхнаха вълната на недоволство, заяви той.

По негови думи въпросните провокатори са искали да вкарат страната в един сценарий, от който трудно може да се излезе и за да не се стигне до такъв сценарий, правителството взе най-правилното възможно решение.

Андреев повтори добре позната реплика от последните дни на членовете на ГЕРБ, че гражданите ще обявят волята си на предстоящите избори. Той допълни, цитиран от БТА, че народът е "доволен от това управление като цяло и бъдещи парламентарни избори./dnes.bg/