Loading

Евродепутата Светослав Малинов : Защо в неделя ще гласувам с "НЕ"

Защото в този референдум не става дума за ядрена енергетика, а за една престъпна схема на БСП, чрез която десетилетие крадат милиарди от българите.

Защото повдигайки този референдум, БСП има за цел да използва евентуалния положителен вот за да си направи реклама преди изборите.

Тяхната цел не е да се получи легитимен референдум. БСП отлично знаят, че АЕЦ „Белене” няма да се построи.

БСП разчитат, че отвратени от политическия цирк, мнозинството българи няма да гласуват. Ще излязат да гласуват само техните партийни привърженици и ще се получи висок процент „За”. Няма значение, че тези гласове ще бъдат срамно малко спрямо броя на избирателите.

Сергей Станишев и Румен Овчаров вече потриват ръце за един от онези комунистически резултати от времето на Димитър Станишев и Стоян Овчаров – 99% за “Партията”.

Ще им го дадем ли?

Аз казвам НЕ!

Онези, които призовават за бойкот на референдума, откровено обслужват БСП. С витиеватите си аргументи те ви тикат право към сценария на Станишев. Няма по-голяма услуга за бившите комунисти, от тази, да си останете в къщи в неделя.

През 2008 година бях сред инициаторите на референдума за „Бургас – Александруполис”. Този референдум не събра нужните гласове за да бъде признат за легитимен. Но в него грандиозното мнозинство от 96,75% от гласувалите граждани на Бургас и региона казаха НЕ на проекта. Темата Бургас – Александруполис приключи в същия ден.

В един подобен референдум, по-важен от процента на гласувалите е процентът на одобрение. Той дава психологическо предимство на едната или другата позиция.

Моите колеги от инициативния комитет на Иван Иванов и експертите приведоха много икономически i екологични аргументи да се гласува с НЕ.

Моят водещ аргумент е политически:

Когато БСП се опитва да спечели лесна популярност, обличайки своето дългогодишно безобразие в народна подкрепа, отговорът на почтените хора може да бъде само един:

НЕ !

Знам, че цялата БСП се е мобилизирала да гласува с ДА. Срещу тях ще бъдем ние от Единната платформа на десницата – ДСБ и “Единство”. Срещу тях ще бъдат почтените експерти от инициативния комитет, както и привържениците на зелената идея. Ако някой иска да обслужи сценария на БСП, нека бойкотира. Ще плати сметката, рано или късно.

В неделя ще бъда в София и ще гласувам с НЕ!

smalinov.eu