Loading

ЕНП се гордее с работата на ГЕРБ

ЕНП се гордее с работата на ГЕРБ

България вече се превръща във водещ играч на политическата сцена в ЕС и света, похвали ни шефът на ЕНП Антонио Ло

Генералният секретар на Европейската народна партия похвали правителството на Бойко Борисов, защото знае "колко промени направи ГЕРБ в България и колко още предстоят".

„ЕНП се гордее с работата на ГЕРБ и е абсолютно благодарна за лоялността на ГЕРБ и България”, отбеляза той по време на първата Европейска политическа академия на МГЕРБ, която се провежда в Брюксел. Форумът е под патронажа на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Лопез потупа по рамото и министрите ни, които по думите му са изключително активни във всички дебати и преговори в ЕС.

„Заедно с другите страни от ЕНП България може и вече се превръща във водещ играч на политическата сцена в ЕС и света. Ето, следващия месец премиерът Бойко Борисов ще бъде в САЩ, България отива в САЩ, позициите на България ще бъдат чути в САЩ, това е огромно постижение и за ЕНП и ЕС”, коментира Лопез.

Шефът на ЕНП заяви, че

правителството на ГЕРБ се справя отлично с реформите след наследството на социалистите.

По думите му правителството върви в правилна посока и ЕНП, и лично той, ще продължат да помагат на ГЕРБ, за да получат подкрепата на българските избиратели и да спечелят изборите догодина.

„Ще помагам на ГЕРБ по изборите, но и ще слушам вашите приоритети и ангажименти. Давам ви тази подкрепа сега, за да може след като спечелим изборите догодина, да продължим да работим заедно за бъдещето на България и ЕС”, подчера  Лопес.                                                                                                                                                                            Източник  BNews.bg