Loading

Дженифър Лопес събра очите на зам. областният управител Радослав Йорданов

Дженифър Лопез ми събра очите, каза пред репортер на zapernik.com заместник областния управител на Перник Радослав Йорданов, който бе на концерта на кралицата на танца в София.

"Беше уникално. Дженифър Лопез е голям артист с много енергия, много страст, представи се като момиче от Бронкс, но каза, че независимо каква слава и пари има тя няма да забрави произхода си. Танцьорите на Дженифър са на топ ниво. Представи новия си приятел пред публиката - той също е танцьор от групата.

Култов момеент беше, когато Лопез прегърна българското знаме. Легна с него на земята - поклони се пред българската публика. След това гърци, които се намираха отпред до сцената изхвърлиха гръцкото знаме - тя го взе, но публиката започна да е недоволна и тя се усети и го пусна.

За мен концерта бе много приятен и стилен. Супер добре изглежда за годините си. Осветлението бе на топ ниво. Бих определил като ключови определения за концерта - енергия и раздаване за публиката. На моменти дори охраната трудно се справи с еуфорията на публиката.
Имаше зрители от всякакви възрасти, но жените бяха две трети, срещу една трета мъже. Дженифър Лопез се заиграваше се с мъжете, като ги наричаше кученца.

Тя пя песни от 80те години, които са свързани с рап годините й в ранния период на кариерата. Лично на мен много ми хареса. Хора до мен коментираха, че концерта е бил в пъти по-добър от този на Мадона в София" каза Радослав Йорданов впечатленията си от мегашоуто на Дженифър Лопез в София.                                                                                          Източник  zapernik.com