Loading

Бунтът режисиран от заведението "При дъбът" край радомирското село Дебели лаг

Ето какво публикува в групата на АГОП в социалната мрежа на Фейсбук Евгения Матева . Това тя открила в нета днес.
" БУНТЪТ РЕЖИСИРАН ОТ ЛАПТОПИ ДО РАДОМИР.
Почерпен младеж издал заверата след купон с лидера Станишев.

Младежи с лаптопи, настанени в луксозен хотел край Радомир, са режисирали протестите в Мрежата, още преди старта им на улицата. Червената завера с давност около месец и половина издал доволно почерпен младеж след купон с награди с лидера Сергей Станишев. Това разказа пред Дартс нюз жител на малкия град, който попаднал на информацията за случващото се в пустата местност съвсем случайно. Според източника ни наставник на младите, които пишели на лаптопите си дори по време на обяд, е бил Кирил Добрев. Два пъти в седмицата групата пристигала в хотела/който в региона се свързва с имената на Божидар Данев и Румяна Балабанова/, “с две бели бусчета”, а веднъж била посетена и от председателя на БСП Сергей Станишев. Той раздал награди на младежите, а след щедра почерпка един от коментаторите в социалните мрежи се изтървал на неподходящо място: Ще бутаме правителството, България ще стане като дискотека – ще светва и ще угасва”.

Добавям и моят отговор на този анонс: Ако е така, Сергей Станишев и Кирил Добрев са национални предатели!!!

Когато някой разпалва протести, които не са узрели за това, означава, че цели пълното им контролиране и насочването им в правилната посока, следователно, нито изразява истинската воля на народа, нито иска да защити интересите му, нито го просвещава, а по-скоро го тика към пропаст без необходимата подготовка за това – като стадо!!!
Аз самият също се изненадах, че протестите станаха сега, предвиждах ги за лятото и след това, когато народът узрее и разбере, че всички управлявали го досега са срещу него и няма да го подкрепят за възхода му, когато българската интелигенция се опомнеше, че хубавият дом не е всичко и трябва да са част от народа си, а народът да застанеше около тях и духом и телом, до край!
Жалко за България, но ще Ви кажа, че Нито Серж, нито Кирето, са предвиждали момчето факла – Пламен Горанов, българският Ян Полах, и от тук нататък искам да знаят, че всеки загубил семейството си в България или извън нея, ще стане естествен терминатор на червеното котило – това е естественият развой на събитията, след време комунистите ще си купуват невзрачни коли, помнете ми думите!
Силна и свята България – българи обединете се, Вие сте едно цяло!!!
ЛУСТРАЦИЯ, ЛУСТРАЦИЯ, ЛУСТРАЦИЯ!!!"

Vankata