Loading

Зловещо убийство са разкрили полицаи в Радомир

Вчера на обяд е открит трупа на 6-месечно дете, заровено в покрайнините на града. По първаночална информация бебето е убито още на 21-ви декември. Главните заподозрени за убийството са неговите родители. Полицията получила сигнал, че бащата на детето редовно биел майката.

Служители на реда посетили семейството, което живеело в радомирския квартал "Арката", и при разговор с майката усетили, че има нещо нередно. Завели семейството в местното РПУ, за да доизяснят случая. Когато ги разделили, майката признала, че на 21 декември тяхното дете много плачело. Бащата го ударил, след което го завили с одеала. На другия ден, когато отишли при него, видели, че то е мъртво.

Уплашили се и решили да заровят бебето на няколко километра от техния блок. Оттогава минали около 20-тина дни. Майката е отведена в РПУ-Радомир. Бащата е задържан за 24 часа в Областната дирекция на полицията в Перник. Семейството има още три деца - на 1,5 г., на 8 и 12 години. За по-големите деца се грижат социални работници от Социално подпомагане, а най-малкото е настанено в Дом за деца, лишени от родителска грижа в село Дрен. За момента е решено децата да не бъдат разпитвани.

Източник: http://www.pernikonline.com/3647/6