Loading

Геронтофил вилнее в Радомир

Неизвестен изнасили 80-годишна жена в Радомир, съобщиха от полицията. Това е третия подобен случай в града. Сигналът за престъплението подал внука на бабата. Насилникът нападнал беззащитната жена, която живеела сама, в дома й. За да се гаври с нея той я заплашил, че ще я убие и й нанесъл побой. 80-годишна радомирка е била изнасилена в дома си от неизвестен извършител.

Местопроизшествието е посетено от служители на Районното управление в Радомир. Образувано е досъдебно производство и извършителя се издирва.

Преди време друга старица в Радомир бе изнасилена по идентичен начин. Насилникът се вмъкнал в дома й на първия етаж, в първия момент тя помислила, че внукът й се прибира и му казала да се качи на втория етаж и да си легне. Тогава непознатият казал, че ще си легне при нея и я насилил. Вторият случай е подобен на първия. Възрастната жена живеела сама, некрофилът изчакал тя да заспи и тогава нахлул в дома й. В просъница тя усетила чуждо присъствие, опитала се да вика за помощ, но била заплашена от престъпника и насилена.

Вероятно мръсникът е един и същ, тъй като почеркът на престъплението се повтаря, предполагат криминалисти. Обръчът около него се затягал и било въпрос на малко време да бъде заловен.

Източник: http://www.pernikonline.com/1809