Loading

КОМПЛЕКС СКОРПИО 2000

Име на фирма: 
СКОРПИО 2000

Кафе-аперитив, Ресторант-автомивка

Работно време: 08.00 - 23.00

Адрес: 
гр. Радомир  ул. "Рилска" №4
Телефон: 
0887 70 17 73

Местоположение

Bulgaria
42° 32' 31.2792" N, 22° 58' 3.6696" E

Местоположение

Javascript is required to view this map.